Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silné príbehy ľudí zabrali: Extrémne premeny bodujú! Ďalšia epizóda ukáže srdcervúci príbeh

Uniesť životný údel ďalšej účinkujúcej v Extrémnych premenách by nezvládol každý. Toto je príbeh mladej ženy, ktorá po smrti oboch rodičov ostala sama a musí si vybudovať vlastný život.

09.11.2022 06:00
extrémne premeny, Foto:
Nová epizóda Extrémnych premien ukáže naozaj srdcervúci príbeh mladej ženy.
debata
Dráčik Čítajte aj Tvrdá reakcia Lega na demagógiu Dráčika: Zostane hračkárstvo bez kultovej stavebnice?

Viktória pracuje ako operátorka výroby, žije sama v prenajatej izbe. Pracuje už od svojich 15 rokov, aby sa sama dokázala uživiť. Po smrti oboch rodičov ostala sama, má sestry, ale jedna býva vo Švajčiarsku a s mladšou sestrou sa veľmi nestýka. Viktória nemala ľahké detstvo, ani dospievanie. Potom, čo vyhorel byt, kde bývala s mamou, boli aj noci, keď dokonca spávala na ulici. Viktória prežila náročné detstvo po boku mamy, ktorá svoje problémy utápala v alkohole.

Mrázik Čítajte aj Slovenské Vianoce v tieni vojny na Ukrajine: Dostane Mrázik a ruské rozprávky stopku?

Našla si brigádu v bare, cez noc pracovala a ráno išla do školy. Bol to posledný byt, v ktorom bývala s rodičom. Následne už svoj život uchopila do svojich rúk a začala bývať sama. Nepravidelná životospráva a lacné jedlo spôsobili Viktóriinu nadváhu. Viktória začala mať prvé problémy s priberaním na strednej škole, kedy zomrel jej otec a nastala tragédia s bytom. Musela si platiť nájom a stravu, pričom dôležitejšia bola kvantita ako kvalita. Prioritou bolo jesť a za čo najlacnejšie.

willow, Čítajte aj November na Disney+: Príchod veľkolepého seriálu a nenechajte si ujsť tieto novinky!

Teraz sa cíti dostatočne silná na to, aby to zmenila. Po smrti rodičov bojovala s psychickými problémami, vrátia sa jej ťažké stavy alebo so svojimi démonmi dokáže bojovať?

Ako sa darilo Extrémnym premenám?

Deviata premiérová epizóda 4. série sa v oboch hlavných cieľových skupinách stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

imelda staunton, the crown, koruna, Čítajte aj Najlepší seriálový november bude na Netflixe: Takáto ponuka tu ešte nebola!

V obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 dosiahli Extrémne premeny Slovensko rating 6,7% a trhový podiel 26%. Medzitýždenne si tak táto epizóda z hľadiska ratingu polepšila o 0,7 percentu­álneho bodu a jej trhový podiel bol vyšší o 2,2 percentu­álneho bodu.

Film Láska hory prenáša zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine trhový podiel 17,5%, a snímka Vraždy v Le Havre na Jednotke RTVS podiel na trhu len 4,9%.

Na príbeh štyridsiatničky Ruženy, ktorej sa počas jedného roka pod vedením skúseného kondičného trénera Maroša Molnára napriek nezdarom v láske podarilo schudnúť až 50 kilogramov, bolo zvedavých celkovo 360-tisíc divákov starších ako 12 rokov, čo je v rámci aktuálnej sezóny druhý najlepší výsledok. V porovnaní s predchádzajúcim týždňom tak šou získala na svoju stranu ďalších 39-tisíc divákov. V čase vysielania mali Extrémne premeny Slovensko dosah až na 614-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Extrémne premeny