Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické relácie: Diskutovať prídu Heger, Matovič, Remišová aj Kolíková

Prinášame prehľad tém a hostí vo víkendových politických diskusiách v RTVS, na Markíze a TA3.

05.11.2022 06:00
Matovic Heger Foto:
Minister financií Igor Matovič s premiérom Eduardom Hegerom.
debata (8)

Hlavnou témou víkendových politických diskusií budú výsledky volieb, rozpočet na rok 2023, schémy pomoci pre firmy a domácnosti v súvislosti s cenami energií, ale aj problémy v parlamente, ktoré spôsobil zle prepojený kábel.

pečie celé slovensko, Čítajte aj RTVS sa doťahujú s Jojkou: Pečie celé Slovensko s poklesom, Talent sa začína doťahovať

Sobotných dialógoch na Rádiu Slovensko a vo vysielaní :24 bude o aktuálnych témach diskutovať premiér Eduard Heger (OĽaNO). Reláciu moderuje Marta Jančkárová.

V nedeľu prídu do relácie V politike na TA3 minister práce Milan Krajniak (Sme rodina) a bývalý minister práce Ján Richter (Smer-SD). V druhej časti bude hosťom Erik Láštic, politológ z Univerzity Komenského v Bratislave.

Na Jednotke budú hosťami O 5 minút 12 ministerka investícií Veronika Remišová (Za ľudí) a podpredseda parlamentu Juraj Blanár (Smer-SD). Moderátor Marek Makara s nimi bude diskutovať aj o chode Národnej rady v kontexte kybernetického incidentu.

Do Na telo televízie Markíza prijali pozvanie minister financií Igor Matovič (OĽaNO) a exministerka spravodlivosti Mária Kolíková (SaS). Témou diskusie bude aj návrh zákona na úpravu práv párov rovnakého pohlavia. Reláciu moderuje Michal Kovačič.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo