Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Emočne vybičovaný príbeh priniesol ovocie: Extrémny premeny majú na konte rekord

Minulú stredu sa Extrémnym premenám na Markíza podarilo dosiahnuť rekordnú sledovanosť, vďaka komplikovanému príbehu o neprispôsobivom súťažiacom.

19.10.2022 06:00
extrémne premeny, Foto:
Stredajšie Extrémne premeny minulú stredu naplno zabodovali.
debata
markíza, logo, Čítajte aj Markíza čoskoro spustí náhradu za Oteckov, takúto slovenskú verziu seriálu by ste nečakali

Šiesta premiérová epizóda 4. série sa v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 stala celkovo najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

V tejto cieľovej skupine dosiahli Extrémne premeny Slovensko v rámci aktuálnej sezóny doposiaľ rekordný rating 7,8% aj trhový podiel 28,9%, ktorý bol dokonca druhý najvyšší od štartu vysielania šou na jeseň 2017. Medzitýždenne si tak epizóda z hľadiska ratingu polepšila o 1,8 percentu­álneho bodu a jej trhový podiel bol vyšší až o 5,4 percentu­álneho bodu.

pán prsteňov, Čítajte aj Seriálový Pán prsteňov si zlizol vlnu kritiky! Vyletela miliarda dolárov hore komínom?

Dve epizódy seriálu Kriminálka Kraj zaznamenali na Jojke v rovnakej cieľovej skupine trhové podiely 16,2% a 15,9%, a film Vraždy na Mont-Saint-Michel na Jednotke RTVS podiel na trhu len 7,5%.

Na príbeh mladého samotárskeho študenta Jaroslava Krempaského, ktorý kvôli svojej extrémnej váhe až neuveriteľných 265 kilogramov už takmer nevychádzal z bytu, bolo zvedavých celkovo 383-tisíc divákov starších ako 12 rokov a v porovnaní s minulým týždňom tak šou získala na svoju stranu ďalších 67-tisíc divákov.

kriminálka kraj, Čítajte aj Kriminálka Kraj o týždeň skončí. Aká bude náhrada? Filmy aj návrat kultovej bláznivej šou

V čase vysielania mali Extrémne premeny Slovensko dosah až na 684-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Obzvlášť zaujali cieľovú skupinu mladých mužov vo veku od 15 do 24 rokov, ktorí Markíze zabezpečili podiel na trhu až 40,8%.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #TV Markíza #Extrémne premeny #seriál Kriminálka Kraj