Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tvrdá reakcia moderátora ta3 na streľbu na Zámockej: Coming out v priamom prenose

Nedeľná politická diskusná relácia V politike na ta3 sa znova zapíše hrubými písmenami do histórie.

16.10.2022 15:44

VIDEO: Moderátor ta3 Rasťo Iliev ostro prehovoril politikom do duše: Našli ste sa v tom, pokrytci?

Video

Posledné týždne nedeľná diskusná relácia púta pozornosť divákov aj úvodnými monológmi moderátorov, ktorí v niekoľkých vetách tvrdo a nekompromisne zhrnú aktuálnu politickú, ale aj spoločenskú situáciu na Slovensku.

Legendárna je konfrontácia Richarda Dírera v tričku s dúhovým golierom a jeho dialóg s poslancom Gyimesim, ktorý sa netají svojimi konzervatívnymi názormi.

„Špeciálne kvôli vám som si zobral svoje gay tričko, aký máte s nami problém?“ opýtal sa Dírer.

Známi ľudia na pochode proti nenávisti Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Predstavitelia slovenskej kultúrnej obce.

„Nemám s vami absolútne žiadny problém a nikdy som ani nemal. Ja mám problém s tým, aby sa tieto symboly a vlajky vyvesovali na štátnych budovách,“ oponoval poslanec.

Následne počas najbližších týždňoch sa k Dírerovi pripojil aj jeho kolega Rastislav Illiev, ktorý si pripravil špeciálne úvodné zhrnutia ostatných dní.

Nedeľňajšia diskusia sa odohrával opäť v dusnej atmosfére v područí streľby na Zámockej, ktorú moderoval Iliev a svojím monológom opäť trafil do čierneho. V priamom prenose sa prihlásil k LGBTI+ komunite. Urobil tak pri príležitosti svetového dňa coming outu. Zároveň vyzval na to, aby tak urobili aj iné verejne známe osobnosti. LGBTI+ komunita podľa neho v súčasnosti potrebuje podporu. Hosťami nedeľnej relácie bol György Gyimesi z OĽaNO, Jana Bittó Cigániková z SaS a Erik Tomáš z Hlasu-SD.

VIDEO: Plačúca Cigániková Gyimesimu o vraždách: My za to môžeme, vy viac ako ja. (celú reláciu V politike televízie ta3 si môžete pozrieť TU)

Video

© Autorské práva vyhradené

chyba
Viac na túto tému: #TV TA3 #streľba na Zámockej #LGBTI+