Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Takáto vypätá epizóda Extrémnych premien tu ešte nebola: Klamstvá, výhovorky a hrozba vyhadzovu

Divákov čaká jedna z najvypätejšiu epizódu tejto série! Čo sa udeje?

12.10.2022 06:00
extrémne premeny, Foto:
Extrémne premeny ponúknu emočne nabitú epizódu.
debata (1)

Profesionálny tréner Maroš Molnár sa v ďalšej epizóde šou Extrémne premeny pokúsi popasovať s váhou Jaroslava Krempaského z Košíc, pre ktorého svet mimo bytu neexistuje. Nadýchnuť sa čerstvého vzduchu chodí na balkón v byte, ktorý obýva spolu so svojimi rodičmi a priateľkou.

white lotus, Čítajte aj Október na HBO Max: Seriál ovenčený cenami a top hviezdami nabité filmy

"Nie je to moc dobré, keď idete po ulici a všetci na vás pozerajú ako na mimozemšťana. Ja si to všímam, pozerajú na mňa, snažím sa to ignorovať, občas to nejde. Občas dostanem ako keby panický záchvat, začnem sa potiť a tak. Tým pádom nechodím ani na nákupy, chodí tam zvyšok rodiny a ja som doma,“ odôvodnil svoj život za múrmi stien Jaroslav. Svoj čas si zvykne krátiť chovaním papagájov, pestovaním rastlín či sledovaním pretekov F1.

juraj kemka, vlado kobielsky, rasťo sokol, dobre vedieť, Čítajte aj Koniec dlhoročnej relácie Markízy. Televízia návrat nevylučuje, tak skoro to však nebude

Jaroslav trpí nadváhou už od svojho raného veku. Priznal, že už vo svojich desiatich rokoch mal okolo 90 kilogramov a ručička na jeho váhe stúpala neustále nahor.

"My sme sa snažili. Behala som s nim po všelijakých vyšetreniach, skúšal všelijaké diéty, no krátko mu to vydrží,“ hovorí mama. V puberte sa Jaro dopracoval na 150 kilogramov a odvtedy to s nim išlo doslova dole vodou. Navyše, v škole ho za jeho výzor šikanovali a aj kvôli tomu vystriedal viacero stredných škôl. "Ja som mu to ani nezazlieval, že nechodí do školy. Vedel som sa vcítiť do jeho kože,“ priznáva otec. Jaro dnes študuje diaľkovo na strednej odbornej škole a chce sa vyučiť za mäsiara.

TOP TV programy september 2022 Čítajte aj Televízny september: Markíza a Joj zaradili plný plyn, RTVS šla na voľnobeh

Stroskotá na vlastnej lenivosti?

Extrémne premeny začal Jaroslav s obrovskou dávkou odhodlania a túžbou zmeniť svoj život od základov. "Chcel by som dokázať tým ľuďom, čo sa mi smiali, že nikdy nedokážem schudnúť, že to dokážem. Že by som to zvládal, celý rok vydržať, aby som nezomrel mladý,“ tvrdil. Nebude to však úplne jednoduché. Jaro bude počas šou prekonávať svoju extrémnu lenivosť, zavádzať Maroša, svojho trénera v Košiciach a všetkých naokolo očividne klamať. Či sa mu aj napriek tomu podarí docieliť Marošom stanovené ciele uvidíte už v stredu o 20:30 na Markíze.

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Extrémne premeny