Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza vrátila Jojke úder: Extrémne premeny zničili jej prémiovú kriminálku

Zdá sa, že divácke preferencie ukázali jasne. Slovákov opäť začalo baviť sledovanie extrémneho chudnutia na úkor riešenia vrážd. Markíza sa tak môže tešiť z toho, jej reality šou nemá šancu voči Kriminálke Kraj. Čiastočne sa tak vyrovnáva skóre, keď Nemocnica v iných dňoch dominuje.

05.10.2022 06:00
extrémne premeny, Foto:
Najnovšia séria Extrémnych premien žne úspechy.
debata
survivor, Čítajte aj Survivor u televíznych divákov prepadol. Markíza napriek tomu ohlásila novú sériu

Štvrtá premiérová epizóda 4. série Extrémnych premien sa v cieľovej skupine 12 – 54 stala suverénne najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

V tejto meranej skupine dosiahli Extrémne premeny Slovensko vynikajúci rating 6,8% a vysoko nadpriemerný trhový podiel 26,7 %. Kriminálka Kraj zaznamenal na Jojke v rovnakej cieľovej skupine trhový podiel iba 15,2 % a nasledujúca šou Láska na chate ešte výrazne nižší podiel na trhu 5,4%, film Vraždy na ostrove Porquerolles si na Jednotke RTVS získal trhový podiel 9%.

jeseň, internet Čítajte aj Návštevnosť webov: Skokanom septembra sú televízne weby, rástli aj spravodajské portály

Kriminálka Kraj sa na Jojke začína výraznejšie trápiť, keď sa tesne dostala do rebríčka TOP 10 najsledova­nejších programov stredu. Celkovo nový prípad sledovalo 317-tisíc divákov.

pán profesor, Čítajte aj Kreujú sa divácke úspechy: Boduje Markíza Krimi, Nemocnica, Farma, Pán profesor sa ustálil na nových minimách

Na príbeh mladej Jessicy Zahradovej, ktorej sa počas jedného roka pod vedením skúseného kondičného trénera Maroša Molnára podarilo schudnúť až 46 kilogramov, a vďaka šou dokonca našla aj lásku, bolo zvedavých celkovo 312-tisíc divákov starších ako 12 rokov. V čase vysielania mali Extrémne premeny Slovensko dosah až na 603-tisíc divákov (AvRch v CS 12+). Obzvlášť zaujali cieľovú skupinu mladých žien vo veku od 15 do 24 rokov, ktoré Markíze zabezpečili podiel na trhu až 43,5%.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #TV Markíza #Extrémne premeny #seriál Kriminálka Kraj