Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka ide zariskovať a skúsiť vyhrotený boj o diváka: Televízie v nedeľu môžu tvrdo naraziť

Za ako rýchlo televízia pochopí, že bude musieť Talent vrátiť do pôvodného sobotného slotu?

01.10.2022 06:00
talent, Foto:
Česko Slovensko má talent čaká ťažký boj v najbližšiu nedeľu.
debata (6)
Pečie celé Slovensko II, Česko Slovensko má talent X, Tvoja tvár znie povedome VII Čítajte aj Bizarný jesenný súboj je tu: Zvládnu Slováci sledovať naraz tri veľké televízne šou?

Už túto nedeľu nastane na televíznych obrazovkách nezvyčajný úkaz, ktorému sa ešte pred časom stanice vyvarovali. No táto jesenná sezóna a s ňou ťažký boj o každého jedného diváka spôsobil, že v hlavnom vysielacom čase sa stretnú všetky ťažiskové šou. Za televíziu Markíza to bude Tvoja tvár znie povedome, Jojka pokračuje vo vysielaní desiatej série Česko Slovensko má talent a RTVS odštartuje druhú sériu Pečie celé Slovensko. Jedno je však isté, malý slovenský trh neunesie všetky šou v jeden večer a môže nastať niekoľko scenárov.

SR Bratislava Politika Koalícia Kríza Bôrik Čítajte aj Víkendové politické diskusie: O hroziacom kolapse ekonomiky s Hegerom aj duel Remišovej s Ficom

Buď si publikum rozdelí medzi televízie a žiadna šou nedosiahne nadpriemernú sledovanosť. Alebo jedna šou vynikne a ostatné dve sa potopia. Prípadne dve šou budú medzi sebou bojovať o prvenstvo a zostávajúca bude ako tretie kolo na voze. Jedno je isté, niektorá z televízií bude musieť ustúpiť a presunúť svoju šou do bezpečia. Najväčšia šanca na túto možnosť je pri Jojke, ktorá by mohla vrátiť Talent do pôvodného sobotného slotu a dostať svoju ťažiskovú reláciu do bezpečia. Každopádne tento týždeň si chce vyskúšať tuhý boj. Čo bude o týždeň je otázne.

Avengers Endgame Iron Man Čítajte aj Konečne príde poriadny Marvel seriál! Bude prepojený s filmami a plný veľkých hviezd

Aktuálne je Talent najsledovanejšou šou tejto jesene a pravidelne poráža Markízu. Zrejme toto je motív, prečo Jojka nechce uhnúť. Počas minulej nedele si ďalšia premiérová epizóda vybojovala nadpriemernú sledovanosť a stále osciluje okolo 400-tisícovej hranice veľkosti publika, čo je pre aktuálnu sezónu už štandard.

the last of us, Čítajte aj Prekoná nový seriál od HBO aj Hru o tróny? Táto novinka sa ukáže už čoskoro

Minulú nedeľu Talent v cieľovej skupine 12 – 54 získal sledovanosť 7,1% s trhovým podielom 24,4%. V širšej cieľovke 12+ premiérová epizóda dosiahla 8,5% rating, 22,2% trhový podiel. Pri obrazovkách sedelo 393-tisíc divákov. Zasiahla až 775-tisíc divákov (AvRch).

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Česko Slovensko má talent #TV JOJ