Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

O pár dní štartuje Pečie celé Slovensko. Zoznámte sa s novými súťažiacimi

O titul Majster pekár sa bude uchádzať dvanásť nových nadšencov pečenia.

21.09.2022 09:30
Súťažiaci druhej série šou Pečie celé Slovensko Foto:
Dvanásť súťažiacich druhej série šou Pečie celé Slovensko.
debata
Dárius Haraksin Čítajte rozhovor Šéf novej televízie JOJ 24: Sme už pripravení vysielať, ale štart nechceme uponáhľať

Keď RTVS minulý rok na jeseň odštartovala svoju novú šou Pečie celé Slovensko, spustil sa doslova pekársky ošiaľ. Celosvetovo úspešná šou si získala aj slovenských divákov a lákala k obrazovkám každú nedeľu vyše pol milióna ľudí. Nová séria šou odštartuje na obrazovkách Jednotky už v nedeľu 2. októbra.

Druhá sezóna súťaže amatérskych cukrárov a pekárov prinesie až 11 epizód a opäť nebude chýbať ani vianočný špeciál, v ktorom svoje pekárske umenie predvedú známe tváre z televíznych obrazoviek. O titul Majster pekár sa bude uchádzať dvanásť nových nadšencov pečenia – osem žien a štyria muži vo veku od 28 do 62 rokov.

Predstavujeme dvanástku súťažiacich v druhej sérii šou Pečie celé Slovensko:
Súťažiaci v druhej sérii Pečie celé Slovensko Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Súťažiaci druhej série šou Pečie celé Slovensko

Šou sa opäť nakrúcala v krásnych priestorov kaštieľa v Bernolákove. Stan s kuchynským zázemím pre súťažiacich však prešiel veľkou vizuálnou premenou. „Naším cieľom bolo vytvoriť prostredie, v ktorom sa budú súťažiaci cítiť príjemne, a ktoré bude zároveň nové a opäť divákov zaujme a vtiahne do jedinečnej atmosféry v samotnom stane. Kládli sme veľký dôraz aj na najmenšie detaily a verím, že finálny vizuálny zážitok ešte predčí prvú sériu,“ hovorí režisér Jeffo Minařík.

Novým ročníkom bude sprevádzať osvedčená moderátorská dvojica v zložení Juraj Bača a Milan „Junior“ Zimnýkoval a súťažiacich budú opäť hodnotiť profesionálne porotkyne Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová.

Moderátori, porotkyne a súťažiaci druhej série... Foto: RTVS
Moderátori, porotkyne a súťažiaci druhej série šou Pečie celé Slovensko Moderátori, porotkyne a súťažiaci druhej série šou Pečie celé Slovensko.

Obe porotkyne starostlivo pripravovali témy pre jednotlivé epizódy a recepty pre technické výzvy. Jožka naznačila, že aj druhá séria bude skutočne pestrá: „V druhej sérii sa diváci môžu tešiť na osvedčenú klasiku, tradičné koláčiky a zákusky, ale aj na dezerty, ktoré nás prenesú do kolísky gurmánov, noblesy a moderného umenia.“

„Ja som veľmi pyšná na recepty a výzvy, ktoré sme pre druhú sériu pripravili a dokonca si myslím, že to bude ešte lepšie ako minulý rok. Každý, kto rád pečie, si tam nájde niečo svoje. Z každého rožku trošku a všetko zaujímavé a veľmi veľmi chutné,“ opisuje zadania Petra.

Pečie celé Slovensko II Čítajte aj Pečie celé Slovensko: Vynovený stan zaplnili rozkvitnuté čerešne

Relácia Pečie celé Slovensko vychádza z formátu The Great Bake Off vytvoreného Love Production a licencovaného BBC Studios distribution. S úspechom sa už vysielala vo viac ako 30 krajinách sveta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pečie celé Slovensko