Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka avizuje štart novej televízie! Programová štruktúra prekvapuje kombináciou formátov

Televízna JOJ Group oficiálne predstavila svoju novú stanicu. Už 2. októbra odštartuje samostatná spravodajská televízia. Toto je JOJ 24. Filozofiou spravodajskej televízie JOJ 24 je ponúknuť divákom objektívne spravodajstvo z overených zdrojov.

19.09.2022 10:56
noviny tv joj, lucia barmošová, ján mečiar, Foto:
Nová spravodajská televízia odštartuje v najbližších týždňoch.
debata (1)

V programovej štruktúre JOJ 24 sa so Správami 24 budú striedať ďalšie pravidelné relácie. Počas celého dňa ponúkneme divákom aktuálne spravodajstvo a vysielanie naživo z dôležitých tlačových konferencií a politických a spoločenských udalostí. Novinkou budú denné Udalosti o 17:00 a Udalosti o 22:00, ktoré tvoria pevné piliere vo vysielacom dni.

Každý pracovný deň ponúkneme Analýzy 24 od 18:00 – diskusnú reláciu, v ktorej sa budú moderátori venovať témam rezonujúcim v aktuálnom týždni. V utorky v tom istom čase dostanú priestor Analýzy Na hrane s moderátorkou Janou Krescanko Dibákovou, ktorú doteraz jej fanúšikovia mohli sledovať na webe a sociálnej sieti.

Video

V týždennej frekvencii prinesieme divákom relácie Spektrum 24 zo sveta vedy a výskumu, ktorú bude moderovať Ján Mečiar, Svet 24 o rôznych zaujímavostiach s Hanou Zavřelovou Gallovou, hodinovú reláciu Topstar Plus, ktorá ponúkne divákom zaujímavosti zo šoubiznisu a reláciu 24 minút, ktorá zhrnie a okomentuje najdôležitejšie politické udalosti uplynulého týždňa.

Logo novej spravodajskej televízie JOJ 24. Foto: TV JOJ
JOJ 24 Logo Logo novej spravodajskej televízie JOJ 24.

Vo štvrtok večer sa na JOJ 24 usídli renomovaná politická diskusia s Janou Krescanko Dibákovou Na hrane, ktorú bude vysielať rovnako aj TV JOJ. Každý večer o 20:35 dostane vo vysielaní JOJ 24 priestor dokumentárny film. Vo vysielaní JOJ 24 sa objaví premiéra obľúbenej relácie Sedem s moderátorkou Elenou Vacvalovou a známymi glosátormi.

Podcast 24, ktorý sa vysiela na webe už niekoľko mesiacov a ktorý prináša rozhovory s odborníkmi z rôznych politických, diplomatických či spoločenských oblastí, okrem webu dostane priestor aj na televíznych obrazovkách JOJ 24.

Televízia JOJ 24 vzniká pod vedením riaditeľa spravodajstva a programu Rolanda Kubinu. Šéfredaktorom televízie sa stal dlhoročný redaktor a moderátor televízie JOJ Dárius Haraksin. Tvárami JOJ 24 sú skúsení a vzdelaní profesionáli, ktorí pôsobia dlhé roky v televíznom spravodajstve.

„Spravodajská stanica je náš dlhodobý projekt, na vývoji ktorého sme pracovali mesiace. Teraz môžem povedať, že som nadmieru spokojný s verziou, ktorú divákom ponúkame a veríme, že budeme ich prvou voľbou v poskytovaní komplexných, spoľahlivých a vždy overených spravodajských informácií,“ hovorí Roland Kubina, riaditeľ spravodajstva a programu TV JOJ.

„Rovnako ako naša televízia, aj ja som oslávil 20 rokov pôsobenia v JOJke nielen ako redaktor v spravodajskom tíme. O to viac sa teším, že som pri zrode novej spravodajskej televízie a verím, že spolu s kolegami budeme divákom denne prinášať objektívne, overené, aktuálne, užitočné a dôležité informácie,“ povedal Dárius Haraksin, šéfredaktor JOJ 24.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Joj 24 #televízna sezóna 2022/2023