Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto sú oni! Desiati účastníci novej sezóny reality šou Love Island

Desiati mladí nezadaní ľudia zo Slovenska a Česka budú najbližšie dva mesiace hľadať lásku na Kanárskych ostrovoch.

19.09.2022 06:00
Love Island II. Foto:
Desiati súťažiaci v druhej sérii zoznamovacej reality šou Love Island.
debata (1)

Prichádza nová séria zoznamovacej reality šou Love Island, z ktorej víťazi odídu bohatí a šťastne zamilovaní. Zoznámte sa s desiatimi mladými nezadanými ľuďmi zo Slovenska a Česka, ktorí budú najbližšie dva mesiace hľadať lásku na Kanárskych ostrovoch.

Táto 10 bude hľadať lásku v šou Love Island 2 Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Denisa je študentkou stomatológie, má 20 rokov...

Podstata šou Love Island je jednoduchá – súťažiaci si budú v luxusnej vile tri mesiace pod dohľadom televíznych kamier hľadať lásku svojho života, a popri tom si budú užívať slnko, more a spoločné úlohy a hry.

Počas šou spolu flirtujú, tvoria páry, niekedy ich zase rozbíjajú a to všetko s jasným cieľom – nájsť lásku svojho života, dostať sa s ňou až do finále a získať výhru 75-tisíc eur. Pretože tomu, kto nenájde svoj pár alebo je spárovaný len účelovo, hrozí, že bude musieť luxusnú vilu opustiť.

Love Island II Čítajte viac Najhorúcejšia zoznamovacia šou sa vracia! Lásku v raji budú hľadať nové „srdiečka“

„Celosvetovo úspešný formát Love Island už minulý rok pritiahol veľké množstvo ľudí, a to najmä mladé publikum. Preto je aj túto sezónu určený primárne pre streamovaciu službu Voyo,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Love Island štartuje už v pondelok, 19. septembra, úvodnú epizódu si po 20:00 hod. budú môcť pozrieť fanúšikovia na Voyo a neskôr aj na obrazovkách Markízy. Nová epizóda bude na Voyo k dispozícii každý deň po 20:00 hod., s výnimkou nedele. Na Markíze šou štartuje prvý raz v utorok 20. septembra o 22:55 hod.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Love Island