Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

ta3 odštartovala sériu odborných konferencií. Prvá sa venuje zdravotníctvu, otvoril ju premiér Heger

V diskusiách vystúpia viacerí odborníci, ale aj minister zdravotníctva Lengvarský.

13.09.2022 10:15
Eduard Heger, TA3 konferencie Foto:
Premiér Eduard Heger na ta3 konferencii.
debata

Spravodajská televízia ta3 spustila novú platformu ta3 konferencie, kde sa chce venovať podrobnejšie viacerým spoločenským problémom. Séria odborných konferencií bude súčasťou vysielania televízie a tiež portálu www.ta3.com.

Foto: TA3
logo ta3 konferencie

„Chceme priniesť do éteru odbornosť, kredibilitu, aktuálne témy z rôznych sfér biznisu, zdravotníctva či ekológie, a zároveň ukázať inšpiratívne príbehy lídrov, riešenia a medzinárodné skúsenosti. Už v minulosti sme sa venovali rôznym problémom na platformách ta3 v takzvaných tematických dňoch a stretli sme sa s obrovským ohlasom. Aj to nás viedlo k myšlienke rozvíjať novú aktivitu a sprostredkovať nielen odbornej verejnosti, ale aj divákom ešte hlbší pohľad na jednotlivé problematiky u nás na Slovensku, ale aj globálne témy,“ uviedol generálny riaditeľ ta3 Ján Svoboda.

TA3 Čítajte aj Na Slovensku pribudne ďalšia televízna stanica. Plány má tentoraz TA3

Prvá konferencia sa venuje zdravotníckej problematike. V panelových diskusiách vystúpia viacerí známi odborníci v tejto oblasti, ale aj minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský. Prebieha dnes, 13. septembra 2022, na Národnom futbalovom štadióne od 9.00 do 16.00 hod. Moderátormi sú tváre ta3 Jozef Šivák a Igor Haraj, ktorí sa dlhé roky v rámci spravodajstva venujú témam z oblasti zdravotníctva.

Konferenciu otvoril premiér Eduard Heger, môžete ju sledovať naživo na YouTube.

Foto: TA3
TA3 konferencia
Foto: TA3
TA3 konferencia
richard dírer, Čítajte rozhovor Moderátor Dírer z ta3: O čom by som sa bavil s extrémistami? To by museli mať nejaký program

Témami štyroch panelových diskusií budú problémy a vízie slovenského zdravotníctva v kontexte finančného ohodnotenia zdravotníkov, zlepšenia ich pracovných podmienok, ale aj modernizácie nemocníc a prístrojového vybavenia. Témami ďalších blokov budú elektronizácia zdravotníctva a aplikovanie e-healthu v praxi, vzdelávanie v zdravotníctve a lieková politika na Slovensku.

TA3 Čítajte aj Na Slovensku pribudne ďalšia televízna stanica. Plány má tentoraz TA3

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV TA3