Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markízu vykoľajila sledovanosť: Za zlé čísla ťažiskovej šou viní technické problémy

Počas minuloročnej jari sa imitačná šou tešila prílevu divákov, túto jeseň zažila veľmi tvrdé pristátie.

11.09.2022 06:00
tvoja tvár znie povedome, Foto:
Markíza hovorí o technických problémoch, čo sa odrazilo, podľa nej, na sledovanosti.
debata (3)
talent, Čítajte aj Jojka zaútočí na Markízu: Po úspešnom štarte Slováci uvidia súboj veľkých šou

Prvá epizóda Tvoja tvár znie povedome mala za sebou ostrý štart minulú nedeľu. Situácia s publikom bola vyhrotená o to viac, že Jojka nasadila proti premiérovú časť Česko Slovensko má talent. Nedeľným prekvapením bol nízky záujem divákov o Tvoju tvár. Na nové celebritné výkony bolo zvedavých len 318-tisíc divákov v univerzálnom publiku. Predošlá série Tvojej tváre pritom štartovala na jar minulého roka s až 563-tisíc divákmi.

richard dírer, Čítajte rozhovor Moderátor Dírer z ta3: O čom by som sa bavil s extrémistami? To by museli mať nejaký program

Tvári sa nedarilo ani v komerčnom publiku, kde si pripísala sledovanosť 5,8% a podiel na trhu 20,1%. Predchádzajúca séria si pri štarte pritom pripísala mimoriadne vysokú sledovanosť 11,1% a tiež trhový podiel 31,6%.

hokus pokus, Čítajte aj September na Disney+: Obrovská nálož premiérového obsahu! Budete nadšení!

Markíza vidí v neúspechu jeden dôvod! Technické problémy. „Došlo k technickému problému s vysielacím materiálom na našej strane, následkom ktorého zaznamenala časť divákov, najmä v prvej hodine šou, výpadky zvuku, alebo jeho výrazne nižšiu intenzitu. Všetkým dotknutým divákom sa za tento diskomfort úprimne ospravedlňujeme a veríme, že nám napriek tomu zachovajú svoju priazeň. Podnikli sme interné kroky, aby sme podobným problémom do budúcnosti predišli,“ vysvetlil Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

koruna Čítajte aj Iba jediný seriál na svete to dokázal! Takto vyzerá unikátny pohľad na život Alžbety II.

„Vzhľadom k vzniknutej situácii sme sa rozhodli pre ústretový krok voči divákom a prvú epizódu šou Tvoja tvár znie povedome sme na Markíza Plus sprístupnili okamžite, pričom štandardne sa tak deje až 24 hodín po odvysielaní v TV,“ dodal Michal Borec.

Víťazkou prvej epizódy Tvoja tvár znie povedome sa stala obľúbená herečka Natália Puklušová, ktorá sa predviedla v najnáročnejšom čísle doterajšej histórie šou. Divákov si doslova podmanila ako Diva Plavalaguna z kultového filmu Piaty element.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Tvoja tvár znie povedome #televízna sezóna 2022/2023