Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Super seriálová sezóna! Čo HBO predstaví? Svoj najdrahší seriál a nielen to...

HBO, domov nielen Hry o tróny, sa chystá na bombastickú televíznu sezónu 2022/2023. Chystajú sa bombastické seriálové kúsky!

21.09.2022 06:00
the last of us, Foto:
Apokalyptická dráma The Last of Us sa predstaví na HBO Max už budúci rok.
debata
Dárius Haraksin Čítajte rozhovor Šéf novej televízie JOJ 24: Sme už pripravení vysielať, ale štart nechceme uponáhľať

Aktuálne seriálovým svetom najviac lomcuje Rod draka – prvý hraný spin-off, s ktorým HBO valcuje všetko, čo sa mu postaví do cesty. Po obrovskej sledovanosti po prvej časti sa stanica rozhodla expresne rýchlo potvrdiť nakrúcanie druhej série. Lenže HBO nie je iba Hra o tróny. Vo svojom portfóliu má viacero hitov, ktoré získavajú viaceré významné ocenenia. Televízna sezóna bude naozaj bohatá. Pri tejto príležitosti HBO zverejnilo špeciálne promo, v ktorom avizuje vysielacie plány na najbližšie obdobie.

fico, Čítajte aj Po Blahovi prebral nenávistnú štafetu Fico: V najnovšom statuse o prezidentke sa odtrhol z reťaze

Okrem spomínaného Rodu draka, ktorý svoju prvú sériu uzavrie koncom októbra, svojej premiéry sa dočkajú ďalšie seriálové kúsky. Pokračovať budú Titans, Doom Patrol, White Lotus, predstaví sa novinka The Idol, Love & Death. Nebude chýbať nová séria hitu Boj o moc, Sexuálny život vysokoškoláčok, Industry, His Dark Materials, Avenue 5, Barryho, Pozlátený vek, Gossip Girl a mnoho ďalšieho!

Pre rok 2023 je potvrdené vysielanie druhej série voľného pokračovania Sexu v meste – Ako to bolo ďalej (And Just Like That…).

noviny tv joj, lucia barmošová, ján mečiar, Čítajte aj Jojka avizuje štart novej televízie! Programová štruktúra prekvapuje kombináciou formátov

Fanúšikovia dúfali, že sa podarí premiéra ešte koncom tohto roka, presne rok po premiére. Nádeje zhasli. Carrie Bradshaw so svojimi priateľkami sa vrátia až budúci rok. Nové pokračovanie je o to očakávanejšie, že tvorcovia chcú záhadným spôsobom viac zakomponovať do deja Samanthu, pričom Kim Cattrall stále odmieta sa vrátiť. Zároveň v nových častiach sa objaví Aiden, ďalšia osudová láska Carrie.

Najväčšia pozornosť však smeruje k najdrahšiemu seriálu HBO. The Last of Us sa pýši rekordným rozpočtom, podobne ako Rod draka. Oba totiž televíziu stáli viac ako 200 miliónov dolárov. Nové promo obsahuje exkluzívne prvé zábery z mimoriadne náročného seriálu na produkciu. Hovorí sa o tom, že na obrazovky by mal doraziť už začiatkom budúceho roka a byť ťahúňom zimy. HBO si pripravilo jednu z najsilnejších seriálových sezón za posledné roky!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #HBO Max #televízna sezóna 2022/2023