Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto je nová Farma. Súťažiaci sa nasťahovali na nové miesto mimo civilizácie

Reality šou Farma štartuje svoju štrnástu sezónu.

05.09.2022 06:00
Farma XIV Foto:
Hlavná budova Farmy.
debata
láska na chate, Čítajte aj Zabudnite na Farmár hľadá ženu alebo Mama, ožeň ma! Jojka štartuje novú netradičnú zoznamku

V pondelok, 5. septembra, odštartuje televízia Markíza už 14. sériu reality šou Farma. Hoci na farmárov čaká viacero noviniek, podmienky budú stále drsné.

Miesto mimo dosahu civilizácie

Štrnásti súťažiaci budú bojovať o víťazstvo na novom statku v Malých Karpatoch, ktorý televízia vybudovala na rozsiahlej lúke obklopenej stromami a kríkmi, ktoré ju oddeľujú od ostatného sveta.

Prvé zábery z novej Farmy Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Statok sa rozprestiera na rozsiahlej lúke v...

„Našli sme nádhernú lúku, ktorá nie je až tak ďaleko od civilizácie, no nepočujeme žiadnu dedinu a nevidíme žiadne stožiare,“ hovorí Lukáš Kodoň z televízie Markíza. Farmári neprídu na prázdnu lúku, nájdu tam už postavené hlavnú budovu, zvieratá, ale aj domy pre farmára týždňa a duelantov.

„Stavby, ktoré farmári po príchode na statok nájdu, museli byť postavené kvôli kamerám,“ vysvetľuje dôvody Lukáš. Hlavná budova má zatiaľ postavené len obvodové stĺpy so strechou, všetko ostatné si musia farmári postaviť sami.

Srdcom Farmy je kuchyňa a stôl pravdy s novou stálou členkou Alicou. „Tento rok spolupracujeme s umelou inteligenciou, ktorá vie o našich súťažiacich doslova všetko. Práve Alica bude tá, s ktorou farmári budú voliť aj duelantov“, prezrádza Lukáš.

Farma XIV, súťažiaci Čítajte aj Zoznámte sa s novými farmármi. O výhru zabojujú supermozgy, fitneska aj operný spevák

Prvá výzva pre farmárov

Jednou z prvých výziev, ktorú budú musieť farmári vyriešiť, bude nedostatok vody. Tvorcovia veria, že súťažiaci budú dosť skúsení a vynaliezaví, aby postavili vodovod a vymysleli, ako priviesť do kuchyne a do kúpeľne tečúcu vodu, ideálne teplú.

Farmár týždňa v korunách stromov

Farmár týždňa si svoj dom nájde prvý raz v korunách stromov, odkiaľ bude mať výhľad na celý statok. Okrem romantickej terasy si bude môcť užívať aj luxus súkromnej vane. „Tento rok sme použili veľa okien, čiže farmár týždňa bude mať veľa svetla a zároveň priamo z postele prehľad o všetkom, čo sa na Farme deje,“ dopĺňa Lukáš.

Farma XIV Čítajte viac Farma bude opäť iná. O divákov zabojuje nový moderátor aj umelá inteligencia

Reality šou Farma je neoddeliteľnou súčasťou televízie Markíza už od roku 2011 a v pondelok, 5. septembra, odštartuje už 14. sezónu. Jej súčasťou bude opäť hospodár Martin Bagar, zmena však na stane na poste moderátora, kde Evu „Evelyn“ Kramerovú po štyroch sezónach vystrieda herec Marek Fašiang. Pomáhať mu bude umelá inteligencia Alica, ktorá bude súťažiacich neustále sledovať a bude s nimi aj voliť duelantov, o ktorých sa bude rozhodovať v sobotné večery.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Farma 14 #televízna sezóna 2022/2023