Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Boj o každého diváka sa stupňuje! Markíza vracia do hry kultovú reality šou

Po vynútenej koronapauze sa obľúbená reality šou o chudnutí vracia so štvrtou sériou!

07.09.2022 06:00
extrémne premeny, maroš molnár, Foto:
Extrémne premeny štartujú 7. septembra na Markíze.
debata (2)

V poradí už štvrtá séria šou Extrémne premeny Slovensko – Druhá šanca na život obsadí v jesennej programovej štruktúre Markízy stredajšie večery, prvá epizóda je naplánovaná na 7. septembra 2022 o 20:30.

Tucet účastníkov štvrtej série Extrémnych premien váži dokopy až neuveriteľných 1 915 kilogramov. Prostredníctvom ich silných príbehov sa diváci budú môcť oboznámiť s tým, že obezita nie je len choroba tela, ktorá má za následok množstvo závažných zdravotných problémov. Veľmi často totiž negatívne ovplyvňuje aj medziľudské vzťahy, komplikuje hľadanie lásky, podkopáva sebavedomie. Koľkým z nich sa podarí zvíťaziť nad sebou samými a zbaviť sa neželanej telesnej aj psychickej záťaže?

skyshowtime, Čítajte aj Európu čaká štart unikátnej streamovacej služby! Kedy príde na Slovensko? Poznáme dátum...

Renomovaný tréner Maroš Molnár osobne vedie každého z účastníkov. Navštevuje ich aj doma a zaistí, aby mali primeranú výživu a cvičili. Dáva im lekcie, ako bezpečne chudnúť a lepšie žiť. Na štarte každej ďalšej fázy účastníkom stanoví váhový cieľ. Pokiaľ ho splnia, čaká ich odmena. Ku koncu podstúpia chirurgické odstránenie prebytočnej kože, ktorá už nemusí pokrývať ich obrovské telá. V úplnom cieli divákom odhalia, aká osoba sa po celú dobu skrývala v ich vnútri a túžila sa dostať von.

joj, markíza, Čítajte aj Slovenské televízie štartujú novú sezónu! Tieto seriály uvidíte v najbližších týždňoch

Nejde o žiadne rýchle chudnutie, ktoré len dobre vyzerá na obrazovke, ale nič nezmení. V tomto programe tvorcovia sledujú ľudí zvádzajúcich boj s obezitou po celý rok. Chudnutie je rozdelené do štyroch trojmesačných fáz. Na začiatku prebehne týždeň podrobných laboratórnych rozborov a testovanie fyzickej spôsobilosti. Dôjde aj na nevyhnutné poučenie o správnej výžive.

„Každý jeden z tých dvanástich ľudí je samostatná kapitola života, samostatné klbko problémov, či radostí. Výber je aj túto sériu pestrý a moji „účastníci zájazdu“ sú tak zaujímaví a dynamickí, že ma dokázali neustále prekvapovať a zaiste prekvapia aj divákov Markízy. Každoročne sa snažím vylepšiť Extrémne premeny tak, aby priniesli niečo nové a myslím si, že sa to podarilo aj tentokrát. Je sa na čo tešiť,“ prezradil Maroš Molnár.

Extrémne premeny Slovensko sú lokálnou adaptáciou úspešného amerického formátu Extreme Weight Loss, ktorý celosvetovo preslávil aj jeho hlavnú tvár, kondičného trénera Chrisa Powella.

návštevnosť webov Čítajte aj Návštevnosť webov: Čas opäť predbehol Topky, Denník N sa vrátil do top dvadsiatky

O čom bude prvá epizóda?

Andrej vychováva sám svoje dve deti, päťročnú dcéru a osemročného syna. S ich mamou sa rozviedol, deti má zverené do svojej starostlivosti. Andrej vstáva ráno o piatej, aby urobil v práci najnutnejšie veci. Má obchod s automobilovým príslušenstvom a prevádzkuje malý autoservis priamo vo svojom dome. Ráno vybaví objednávky, ide pripraviť deťom raňajky a chystá ich do školy/škôlky. Odvezie deti a pracuje do poobedia, kedy ide opäť pre deti.

Deti berie zo školy domov a on dole v servise opäť pracuje, deti stráži prostredníctvom kamier. Večer chystá večeru, deti ukladá spať a on sám na seba nemá čas. Občas sa prvý krát počas dňa naje okolo 21 večer. Andrej zvláda starostlivosť o svoje deti na úkor seba. Má rodinu, ktorá mu pomáha, dvoch bratov a svojich rodičov. Pomáhajú mu najmä cez víkend, ale cez týždeň je na to sám. Úvodná váha je 143 kg.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Extrémne premeny #televízna sezóna 2022/2023