Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najhorúcejšia zoznamovacia šou sa vracia! Lásku v raji budú hľadať nové „srdiečka“

Mladí ľudia budú opäť hľadať lásku svojho života v luxusnej vile na Kanárskych ostrovoch. Pre fanúšikov sú pripravené aj dve nové online šou.

16.09.2022 06:00
Love Island II Foto:
Horúca reality šou plná slnka a hľadania lásky v raji sa vracia na obrazovky.
debata
the resident, Čítajte aj Televízna sezóna štartuje: Tieto seriály, ktoré poznajú aj Slováci, ponúknu nové série

Horúca šou plná slnka, romantiky a hľadania lásky v raji sa po roku vracia. Druhá séria zoznamovacej reality šou Love Island Česko & Slovensko sľubuje nové priateľstvá, nové vzťahy a opäť dobrú náladu.

Love Island je formát primárne určený pre streamovaciu službu Voyo, s časovým odstupom ho však budú môcť sledovať aj diváci Markízy. Na svoje nové „srdiečka“ sa môžu tešiť už od pondelka 19. septembra 2022 na Voyo a od utorka 20. septembra 2022 aj na obrazovkách televízie Markíza.

Druhá šanca Čítajte aj Markíza naplno boduje len s jedným programom. Padol nový rekord

Cieľ je jasný: nájsť lásku a získať výhru!

Česko-slovenská verzia celosvetovo úspešnej šou Love Island na jeseň 2021 značne zarezonovala, oslovila najmä mladé publikum a zabezpečila výrazný nárast počtu predplatiteľov služby Voyo.

„Po prvej sezóne česko-slovenského Love Islandu sme oveľa lepšie pripravení, a teda prinesieme ešte lepšie a zábavnejšie hry, tematické dni a týždne a samozrejme viac „randíčok“, pre ktoré už máme nájdené nové lokality priamo na ostrove. Chceme, aby sa v druhej sezóne randilo viac a častejšie, pretože práve to je priestor, kde sa vzťahy môžu utužovať,“ prezradil Samuel Jaško, kreatívny producent Love Islandu.

Skupina mladých ľudí zo Slovenska a Česka si tak bude aj túto jeseň v luxusnej vile na ostrove Gran Canaria nielen užívať slnko, more a spoločné úlohy a hry, ale pod dohľadom televíznych kamier hlavne hľadať lásku svojho života. Vo vile sa na začiatku šou ubytuje desať účastníkov – päť dievčat a päť chlapcov, v priebehu programu však budú do vily prichádzať aj bombshells.

Súťažiaci sa budú môcť pohybovať vo vnútorných priestoroch vily – spálni, obývačke, šatni, kúpeľni, balkóne, hniezdočku lásky a spovednici, a vo vonkajších priestoroch, kde sa nachádzajú bazén, kuchynka, altánok, telocvičňa, dve chill zóny, vírivka a ohnisko. Do finále sa opäť dostanú tri páry, iba jeden však môže zvíťaziť. Cieľ je teda jasný: nájsť lásku svojho života a vyhrať 75-tisíc eur!

V luxusnej vile na ostrove Gran Canaria bude 10... Foto: TV Markíza
Love Island II V luxusnej vile na ostrove Gran Canaria bude 10 súťažiacich hľadať lásku svojho života.

Nová moderátorka

Druhou sériou bude sprevádzať česká moderátorka Zora Hejdová, ktorú si diváci ešte pod dievčenským priezviskom Kepková môžu pamätať ako moderátorskú partnerku Romana Juraška v tretej sérii česko-slovenskej SuperStar z roku 2013.

„Všetko, čo som doposiaľ moderovala na televíznej obrazovke, nemalo s Love Islandom nič spoločné. Reality šou beriem ako veľkú výzvu a sama som zvedavá, ako do tohto formátu zapadnem. Mám pred ním prirodzený rešpekt, ale teším sa,“ vyjadrila sa moderátorka.

Druhou sériou Love Islandu bude divákov... Foto: TV Markíza
Love Island II, Zora Hejdová Druhou sériou Love Islandu bude divákov sprevádzať česká moderátorka Zora Hejdová.

Bonusom v online budú dve nové šou

Bonusy o dianí vo vile budú zaznamenávať web a sociálne siete TV Markíza, Voyo a aj samotnej šou. Prinášať budú aktuálne videá, rozhovory s účastníkmi, klebety a nechajú divákov nahliadnuť do zákulisia. Inovácií sa dočkala aj aplikácia Love Island a novinkou je tiež oficiálny účet na Instagrame.

„Rovnako ako obsah na webe, tak aj aplikáciu by sme radi ešte viac vylepšili – tento rok sa preto fanúšikovia môžu tešiť na úplne nový koncept hlasovania a viac príležitostí, ako ovplyvniť dianie vo vile,“ hovorí Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza, a dodáva, že už teraz v aplikácii prebiehajú prvé interakcie s fanúšikmi.

Tvoja tvár znie povedome Čítajte aj Markíza má problém. Jej veľká šou prišla o 200-tisíc divákov

Love Island ožije aj na webe Markíza Plus. Pre fanúšikov sú pripravené dve nové online šou s názvom Beach hut a Hideaway. Prvú spomenutú bude priamo na Kanárskych ostrovoch moderovať finalistka prvej série Love Islandu Gabriela Gašpárová, druhá novinka prinesie množstvo zaujímavostí a rozhovorov. Formátom Hideaway budú sprevádzať online redaktorky Natália Bačíková a Dominika Rachůnková.

„Oba nové formáty by mali divákom ponúknuť odpovede na všetky otázky, ale tiež priniesť niečo navyše. Vôbec po prvýkrát sme postavili online štúdio mimo hraníc Slovenska, a to priamo na Kanárskych ostrovoch, kde sa Love Island natáča,“ hovorí Michal Borec.

„Beach hut bude pracovať s dianím vo vile, ako aj so samotnými súťažiacimi. Tým, že sa táto šou bude vyrábať priamo v centre diania, získa punc jedinečnosti a bude tiež omnoho interaktívnejšia. Diváci sa môžu tešiť na exkluzívne rozhovory, neodvysielané zábery a tiež na nejaké tie pikantnosti,“ dodáva.

S Gabrielou Gašpárovou na ostrov odíde aj jej... Foto: TV Markíza
Love Island II S Gabrielou Gašpárovou na ostrov odíde aj jej priateľ Petr Havránek, známy ako Pítr, s ktorým si sľúbila lásku počas finále šou Love Island. Petr bude mať na starosti aktivity na sociálnych sieťach, ale bude sa tiež podieľať na tvorbe šou Beach hut, kde bude občasným hosťom a komentátorom diania vo vile.

Pôvodne britská šou Love Island spájala single celebrity – dvanásť nezadaných slávnych osobností sa zišlo v dome na Fidži, aby v priebehu piatich týždňov našli lásku. V rokoch 2005 a 2006 boli odvysielané dve premiérové série a potom nastala dlhšia prestávka. O desať rokov neskôr sa tvorcovia rozhodli nápad oživiť, avšak tentoraz s obyčajnými ľuďmi – a úspech sa dostavil. Do dnešného dňa predstavilo svoju vlastnú verziu Love Islandu 22 krajín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Love Island #televízna sezóna 2022/2023