Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Revolučné zmeny v Markíze: Toto sa na jej televíznych obrazovkách nestalo roky

Doma je populárna ženská stanica, ktorej obsah sa zameriava na emócie, silné ľudské príbehy, vzťahy, lásku a romantiku. Programová ponuka siaha od obľúbených tureckých seriálov, cez legendárne telenovely, romantické filmy, až po lekárske drámy a skutočné príbehy.

„Rebranding stanice Doma využíva symboliku kvetov na zachytenie emocionálneho jadra obsahu stanice. Zdôrazňujeme tak dôležitosť vzťahov, ľudského kontaktu a emócií v našom živote. Kvety sú v novej vizuálnej identite vždy prítomné a vytvárajú výraznú estetiku. Grafické elementy kvetov sa pohybujú s ľahkosťou a eleganciou. Používame okvetné lístky kvetov, aby sme diváka previedli naprieč obsahom stanice,“ približuje Vavreková.

Dajto je televízia postavená na zábave, akcii, adrenalíne, energii a vzrušení. Programová ponuka zahŕňa sitkomy, akčné seriály, šport a filmy so žánrami ako akcia, triler, sci-fi a komédia.

Vynovené Dajto využíva výraznú a jasnú estetiku, ktorá je mladistvá, ale zároveň príjemná pre všetkých, ktorí majú radi akciu, trilery, sci-fi a komédiu. „Grafika je hlasná, sebavedomá a hravá, môže sa pochváliť popkultúrnym teplom, sviežosťou a energiou. Vďaka farebnej palete, pruhom a štylizovanej typografii je Dajto okamžite rozpoznateľné bez ohľadu na to, kde sa značka použije,“ uzavrela Vavreková.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023