Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Jeseň na Jojke: Návrat seriálových hitov, pripravte sa na premiéry nových formátov

Ktoré veľké šou uvidia diváci?

Do podvečerného pásma sa od septembra vráti obľúbená šou nielen o varení – Bez servítky, ktorá v predchádzajúcich mesiacoch dokázala prekonať konkurenčných Oteckov, ktorých Markíza napokon aj zrušila. Inkognito ako neodmysliteľná zábavná stálica má ďalšiu sezónu istú. Stabilná zostava Michal Hudák, Marián Čekovský, Marcel Forgáč, Juraj Šoko Tabaček, Zdenka Studenková, Zuzana Šebová, Maroš Kramár či Ondrej Kandráč, si minulý rok po svojom boku mohli vyskúšať nových kolegov, ktorí Inkognito osviežili. Patria medzi nich Simona Salátová, Janka Kovalčíková či Anička Jakab Rakovská. Chýbať nebude samozrejme aj ostrieľaný moderátor Vlado Voštinár.

Bývalá šéfka z televízie Markíza Zuzana Ťapáková. Čítajte aj Machaj potvrdil ďalšie meno manažmentu RTVS. Marketing bude viesť exriaditeľka Markízy

Do vysielania sa chystá aj legendárna kvíz šou v novom šate! Zábavno-vedomostná šou Riskuj! sa vracia na obrazovky TV JOJ po dlhých 15 rokoch. Už v týchto dňoch sa začalo s nakrúcaním a jej moderátorom sa stal mladý, sympatický herec a moderátor Dušan Ambróš. Riskuj! ako vedomostný kvíz patril k mimoriadne obľúbeným reláciám a v rokoch 2002 až 2007 sa tešil vysokej sledovanosti. Relácia prešla mnohými kreatívnymi aj vizuálnymi zmenami a plánuje sa vysielať denne už od septembra.

Neskôr počas jesene sa vráti na obrazovky aj šou Vila Rozborila V siedmom nebi.

Dan Brown: Zakázaný symbol Čítajte aj Diváci odignorovali ďalší letný seriál. Jojka expresne reaguje a prepadák nahrádza filmami

Absolútnymi novinkami vo vysielaní Jojky bude nová zoznamovacia reality šou Láska na chate, v ktorej slobodní ľudia od 18 do 60 rokov dostanú príležitosť zamilovať sa na prvý pohľad a odísť ako pár. Každý pár sa po prvý raz uvidí a zoznámi práve v romantickej chatke, v krásnom prostredí Kysúc. Po 24-hodinách každý z dvojice môže rozhodnúť, či spolu ostanú ešte jeden deň, maximálne však 4 dni. Padnú si do oka a odídu ako pár alebo si dajú košom?

Televízia JOJ na jeseň predstaví aj dva zábavné špeciály šou Môj muž to dokáže, ktoré vznikli pod taktovkou českej Primy. Divákov budú touto netradičnou šou sprevádzať Adéla Gondíková a Ondřej Urban. Pri stole sedia štyri ženy, ktorých muži sú za ich chrbtami v presklenej „kukani“ a vôbec netušia, čo na nich ich ženy vymyslia. „Koľko čili papričiek dokáže váš muž zjesť za minútu?“ Tá, ktorá nasadí najvyššiu latku, pošle svojho muža do boja o výhru. Aby muž obstál, musí zadanie splniť. Ak tak neurobí, jej stávka sa rozdelí medzi ostatných. Divákov čaká v zábavnej šou päť kôl a päť kurióznych úloh, ktoré rozhodnú o víťazovi.

Hlavnou ťažiskovou šou jesene na Jojke bude jubilejná desiata séria Česko Slovensko má talent. Diváci sa môžu tešiť na klasickú porotu, ale aj množstvo noviniek. Jednou z nich je účasť špeciálnych porotcov, ktorým bude napríklad hudobník Patrik Rytmus Vrbovský. Tým však tvorcovia neskončili. Po šiestich rokoch sa do šou vracia aj živé semifinále. Divák si teda bude môcť vychutnať až dva priame prenosy.

Vianočné prekvapenie

Televízia JOJ myslí aj na najkrajšie sviatky roka. Počas Vianoc diváci uvidia, po prvýkrát, vlastnú rozprávku, ktorá vzniká v koprodukcii s Českou televíziou. Príbeh o láske pravej a nepravej, o pokladoch ktoré šťastie nenosia, ale hlavne o záhadnom Krakonošovi, ktorý stráži tajomstvá hôr pred chamtivými ľuďmi a poctivých ľudí pred chorobami a darebákmi, prináša nová vianočná rozprávka Krakonošove tajomstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023