Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka potvrdila prvé hviezdne hosťovanie v jubilejnom Talente! Do poroty si sadne...

Nie je tajomstvom, že televízia JOJ dlhodobo avizovala viaceré kreatívne zmeny v jubilejnej 10. sérii Česko Slovensko má talent.

09.08.2022 06:00
talent, česko slovensko má talent, Foto:
V novej sérii Talentu sa budú diať zmeny. Zloženie poroty bude variabilné.
debata
hbo max, hbo, Čítajte aj Obrovské televízne zmeny: HBO Max končí! Nahradí ho "iná" streamovacia služba

Pozitívnou správou je, že zostava pred kamerou zostáva nezmenená. Moderátormi sú znova David Gránsky a Jasmina Alagič. Víťaza čaká finančná odmena vo výške 40-tisíc eur. Diváci sa môžu tešiť na porotu v zložení: Jakub Prachař, Diana Mórová, Marta Jandová a Jaro Slávik. Lenže práve v zložení poroty nastanú zmeny. Tento rok si za pultík sadnú viaceré známe tváre.

Prvým potvrdeným menom je raper Patrik Rytmus Vrbovský, ktorý je pritom aj manželom moderátorky šou Jasminy Alagič. Rytmus sa už v jednej šou ako porotca objavil. V talente však mal premiéru. A tú si náležite aj užil a perfektne sadol medzi porotcov. Patrik zaskočil za herečku Dianu Mórovú, ktorá mala iné pracovné aktivity.

markíza, Čítajte aj Jeseň na Markíze: Po ťažkej sezóne predstavuje program plný najsilnejších premiér

„Rytmus patrí medzi najžiadanejších raperov na slovenskej a českej scéne. Okrem toho má s porotcovaním skúsenosti. Televízia sa s kreatívnym tímom teda zhodla, že bude perfektným ozvláštnením jubilejného desiateho ročníka šou. Je nám potešením, že Rytmus ponuku účinkovať v Česko Slovensko Má Talent prijal a my môžeme len potvrdiť, že do porotcovského tímu a celého kontextu šou skvele zapadol,“ hovorí Jojka v oficiálnom vyhlásení.

Jojka ohlásila, že súčasťou poroty bude aj... Foto: TV JOJ
talent, rytmus, Jojka ohlásila, že súčasťou poroty bude aj raper Patrik Rytmus Vrbovský.

„Neviem povedať. Nechám sa niesť celým natáčacím dňom, nebudem sa štylizovať do nejakej polohy, budem taký, aký som. Ale pevne verím, že nebudem negatívny porotca,“ zhodnotil raper, kým sa zapli kamery a na pódium vyšli účinkujúci.

Avengers Čítajte aj Marvel a jeho veľkolepé plány: Filmové megahity a úloha divákov? Priniesť miliardy

Jasmina o tom, že v deň jej narodením bude sedieť na porotcovskom kresle jej manžel, nevedela. Pre Rytmusa bolo tajiť prekvapenie dosť ťažké. „Nevedela vôbec nič a ja som jej musel klamať, čo bolo pre mňa dosť ťažké,“ priznal Rytmus.

Pre moderátorku šou to bolo teda milé narodeninové prekvapenie. A ako Jasmina zhodnotila Patrikov výkon ako porotcu? „Paťove účinkovanie v šou Česko Slovensko má talent hodnotím veľmi pozitívne. Pre mňa o to pozitívnejšie, že bolo krásne, že sme spolu po prvýkrát na niečom spoločne robili. Zrovna to bolo na deň mojich narodenín, takže to bol pre mňa darček,“ uzavrela moderátorka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #TV JOJ #Patrik Rytmus Vrbovský #televízna sezóna 2022/2023