Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zemetrasenie v Markíze: Nová séria Farmy s veľkými zmenami, Evelyn končí!

Televízia Markíza poriadne prekvapí. Nová televízna sezóna prinesie veľkú zmenu do jej kľúčovej reality šou. Po štyroch sezónach končí moderátorka Evelyn. A náhrada? Ešte väčšie prekvapenie! Túto voľbu by asi len málokto čakal...

01.08.2022 06:00
farma, Foto:
Nasadenie novej série Farmy sa očakáva na začiatku septembra.
debata (6)
house of the dragon, rod draka, hra o tróny, Čítajte aj Takýto seriálový august tu ešte nebol! Prichádzajú absolútne televízne hity

Markíza síce experimentovala s nasadením rôznych reality šou, najviac na to doplatila v rámci minulej sezóny. no Farma zostáva neotrasiteľne najsledovanejší, najobľúbenejší formát. Kým na konci trinástej série sa zdalo, že prichádzajúca 14. séria zostane bez zmeny, tak mesiac pred štartom televízia oficiálne potvrdzuje personálne zemetrasenie. Moderátorka Evelyn sa lúčila so slovami, že bude súčasťou najnovšej série, nie je to pravda.

druhá šanca, sestričky, nemocnica, Čítajte aj Pochválite slovenské televízie? Začína sa voľba najlepšieho seriálu sezóny

Televízia Markíza pripravuje do jesennej televíznej sezóny aj v poradí už 14. sériu obľúbenej reality šou Farma. Divákom sa opäť predstaví v originálnom novom koncepte a s množstvom zaujímavých prekvapení. Jedným z nich je aj zmena na poste moderátora, komičku Evu „Evelyn“ Kramerovú po štyroch sezónach vystrieda populárny herec Marek Fašiang, ktorého si diváci zamilovali najmä ako „tatuša“ Tomáša v seriálovom hite Oteckovia.

Farmu bude po prvýkrát moderovať muž! Markíza... Foto: TV Markíza
marek fašiang, Farmu bude po prvýkrát moderovať muž! Markíza netradične zvolila Mareka Fašianga, niekdajšiu hviezdu Oteckov.
pán prsteňov, Čítajte aj Dychvyrážajúce zábery! Toto bude naozaj najväčšia seriálová udalosť jesene

„Úlohu moderátora som sa rozhodol prijať, pretože Farma patrí dlhé roky k najsledovanejším programom Markízy a je pre mňa česť a zároveň veľká profesijná výzva byť jej súčasťou. Presvedčila ma dôvera ľudí, ktorí za projektom stoja, nový formát tejto šou, ako aj fakt, že mám rád prírodu, zvieratá a hry. Najviac sa teším na natáčanie v exteriéri, konfrontácie s rôznymi typmi ľudí a na ochutnávku absolútne bio – eko homemade produktov, ktorými, dúfam, že ma farmári ponúknu,“ vyjadril sa Marek Fašiang, ktorý uplynulú jar zahviezdil aj vo veľkolepej tanečnej šou Let's Dance.

pán profesor, Čítajte aj Pán profesor sa po ročnej pauze vráti na obrazovky. Pozrite si prvé zábery z nakrúcania

Evelyn berie zmenu pozitívne a teší sa na nové výzvy: „Boli to krásne štyri roky môjho života a som za ne televízii Markíza a najmä skvelým kolegom nesmierne vďačná. Je čas sa posunúť a inak ako zmenou sa posunúť nedá. Vnímam to ale ako mimoriadne priaznivú zmenu a projektu a môjmu nástupcovi držím palce.“

Evelyn na Farme po 4 rokoch nečakane skončila. Foto: TV Markíza
farma, evelyn, eva kramerová, Evelyn na Farme po 4 rokoch nečakane skončila.

Marek Fašiang sa tak stane v poradí tretím a úplne prvým mužským moderátorom Farmy. V rokoch 2011 až 2017 sprevádzala divákov dianím na statku Kvetka Horváthová, počnúc 10. sériou v roku 2018 sa tvárou drsnej reality šou stala Evelyn.

black panther, Čítajte aj Marvel rozbil internet! Prvé zábery k novému filmu prilákali milióny divákov

„Farma patrí medzi naše najúspešnejšie a najdlhšie vysielané projekty. Každý rok formát osviežujeme novými témami a prvkami, aby sme podporili jeho divácku atraktívnosť, a inak tomu nebude ani v prípade jesennej, už neuveriteľnej 14. série. Jednou z týchto noviniek je aj zmena na poste moderátora, ďakujeme Evelyn za štyri skvelé sezóny Farmy, ktoré sme spolu zažili, a tešíme sa na prípadnú budúcu spoluprácu pri iných projektoch. Zároveň vítame Mareka Fašianga na palube Farmy a veríme, že si ho diváci obľúbia aj v tejto preňho netradičnej polohe,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Fanúšikovia Farmy sa aj túto jeseň môžu tešiť na krásne prostredie, skvelých farmárov, veľké emócie a dramatickú akciu. Víťaz získa nielen pozornosť celého Slovenska, ale aj atraktívnu finančnú výhru 75 000 eur.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Marek Fašiang #Eva Evelyn Kramerová #Farma 14 #televízna sezóna 2022/2023