Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Aké sú vzťahy televíznych hviezd, keď sa vypnú kamery? Nový seriál ukáže, čo diváci nevidia

Nový seriál Dobré správy nahliadne do zákulisia televízneho sveta.

30.07.2022 06:00
seriál Dobré správy Foto:
seriálová novinka Dobré správy
debata
charmed, čarodejnice, Čítajte aj Nepodarená verzia Čarodejníc to má zrátané! Na pôvodný seriál si ani nesiahla

Televízia Prima začala natáčať seriál s názvom Dobré správy, ktorý nahliadne do zákulisia televízneho sveta. Hlavnou hrdinkou je mladá Bára, ktorá si v redakcii miestnej televízie chce začať plniť svoje sny. Čoskoro však zistí, že keď sa kamery vypnú, nie je všetko také dokonalé, ako vidia diváci na obrazovke.

„Bára je milé dievča z dediny a pre miestnu televíziu točí reportáže. Zhodou okolností sa dostane na stáž do Dobrých správ, a tým sa všetko začne. Je veľmi cieľavedomá, nesmierne ju to baví a myslím, že sa dostane ďaleko,“ prezrádza o svojej postave hlavná hrdinka Natália Halouzková, ktorá bude partnerkou Vladimíra Polívku.

Nicole Kidman Čítajte aj Toto ste už videli? Poviedky s hviezdnym obsadením, ktoré vás zabavia aj zaskočia

Každá spravodajská stanica má svoju hviezdnu moderátorskú dvojicu, ktorá je u divákov najobľúbenejšia. V Dobrých správach to bude Mona a Šimon, ktorých stvárnia Sára Rychlíková a Jan Fanta. „Mona je diablik a nebude asi všetkým sympatická. Je karieristka a ide si dosť za svojím. Trošku si myslí, že sa svet točí okolo nej, ale v jadre nebude zlá,“ prezrádza na svoju moderátorskú hviezdu herečka Sára Rychlíková.

Pre jej partnera v moderátorskom kresle je postava Šimona prvou veľkou rolou v seriáli. „Je mi tu veľmi dobre a priznávam, že natáčanie je veľká drina. Šimon je taký typický chlap. Trochu do vetra, u žien obľúbený, veľmi obľúbený, aj keď má jednu doma,“ hovorí seriálový nováčik Jan Fanta.

zväčšiť seriálová novinka Dobré správy Foto: TV Prima
seriál Dobré správy seriálová novinka Dobré správy

Hlavnú dvojicu dopĺňa športová moderátorka Gita, ktorú hrá Denisa Nesvačilová. „Je to veselá kopa, dobré dievča, taká pekná samica. Má chlapov trochu ako šport, takže všetci okolo nej majú prehľad, ako, kde, kedy a čo a ako,“ prezrádza herečka, ktorá je bývalou modernou gymnastkou, a tak jej šport nie je vôbec cudzí.

„Vždy sme si na seriály, ktoré sme točili, brali odborných poradcov. Teraz ich prvýkrát nepotrebujeme. Všetci sme si televíziou prešli a poznáme jej zákulisie. Vieme, ako to v nej chodí, a to chceme ukázať aj divákom,“ prezradila na nakrúcaní riaditeľka obsahu televízie Prima Lenka Hornová.

Seriál Gumy Čítajte aj Nový seriál sľubuje riadnu dávku čierneho humoru. Objaví sa v ňom Krajčo, Švehlík i Pagáčová

V seriáli nebudú chýbať ani ďalšie televízne profesie, o ktoré sa postarajú ako hodinová manželka Alžbeta Stanková (Hermína), rosnička Mirek Šimůnek (Marián), Jan Komínek (Tadeáš) a Tomáš Weber (Tobiáš), Igor Chmela (Karel) so svojou talkshow Hosť Karla Kunca, produkčný Vladimír Polívka (Ondřej), maskér Míra Nosek (Julda) alebo bývalý vojnový reportér Vojtěch Vodochodský a mnoho ďalších.

Dobré správy sa natáčajú v ateliéroch v pražských Holešoviciach, kde bolo postavené špeciálne televízne štúdio. Seriál vzniká v réžii Libora Kodada , Jaromíra Polišenského a Lukáša Buchara. Slovenskí diváci ho uvidia na televíznom kanáli Prima PLUS.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #české seriály