Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa na ďalšie letné prekvapenie od Jojky: Novú televíznu tvár dostáva...

Televízia JOJ poňala toto leto veľkolepo. Diváci sa už o pár hodín môžu tešiť na obrovskú zmenu.

06.07.2022 11:46
wau, Foto:
Televízia Wau v stredu večer predstaví úplne novú grafiku.
debata
Martin Pyco Rausch Čítajte aj MrPYCO: Robím všetko preto, aby ste na mojom profile dostali na niečo chuť

V stredu večer sa kompletne graficky zmení televízna sestra Jojky – Wau. Nová komplexná premena prichádza po viac ako šiestich rokoch od poslednej zmeny identu. Pod nový vizuálom je podpísaný Ondrej Garan Hutník. Jojka sa vybrala podobnou cestou ako konkurencia a svoje menšie stanice berie pod svoje krídla, aby boli ľahko identifikovateľné, do ktorej televíznej skupiny patria.

Dráčik Čítajte aj Dráčik si nedá pokoj. Koketuje so Satanom, médiá prirovnáva ku koncentráku

„Naším cieľom bolo zjednotiť všetky tri hlavné stanice z portfólia JOJ Group pod príslušnosť jednej značky, preto aj televízia Wau dostala do svojho loga zavináč. Chceli sme zostať verní geometrickým tvarom, ktoré mala Wau doteraz v animácii, vybrali sme teda guličku, má k zavináču najbližšie. Práve gulička je spúšťačom všetkej animácie, navyše animuje aj logo. V jingloch sledujeme jej púť v 3D priestore, dotvára animáciu líšt, packshotov a brandingu stanice. Hlavnou farbou je tehlovo červená, pretože sme chceli zachovať ráz univerzálnosti v grafike,“ hovorí riaditeľ Úseku grafiky a selfproma Ondrej Garan Hutník.

Pozrite si v predstihu novú grafiku televízie Wau v priloženom videu!

Video

Prichádzajú premiérové tituly

Highlightom nadchádzajúcej sezóny budú na Wau premiéry CSI: Las Vegas. Práve táto kriminálka bola vôbec jedna z prvých akvizícií tohto druhu, ktorá sa postarala o veľký úspech televízie JOJ v prime-time a začala éru kriminálneho žánru v jojkárskom večernom vysielaní. Diváci sa v novej sezóne môžu tešiť aj na premiérový seriál Rookie.

Takto sa zmení televízia Wau! Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Ukážka novej grafiky televízie Wau.
Joey King, Princezna Čítajte aj Filmový júl na Disney+: Rozprávka o ťažko skúšanej princeznej aj mysteriózny horor

Program televízie Wau bude aj naďalej postavený na hraných a docu-reality seriáloch. Od začiatku júna si diváci môžu každú nedeľu večer pozrieť premiérový španielsky seriálový hit Bez stopy (Desaparecidos, 2020).

Od júla pribudla do vysielacej štruktúry kultová klasická kriminálka To je vražda, napísala a cez leto sa diváci môžu tešiť na seriály Myšlienky vraha, Kosti, Hawai 5.0 aj najnovšiu premiérovú sériu seriálov Spravodlivosť v krvi XII. a Najhľadanejší III. Už čoskoro ponúkne divákom aj novinku FBI: International.

Igor Matovič Čítajte aj Matovič zas perlí na internete: Noví nepriatelia a svojské oslavy megainvestície automobilky

Televízia Wau dosiahla v najsledovanejší deň uplynulého týždňa, štvrtok 30. júna 2022, celodenný podiel 4,9% v cieľovej skupine 12 – 54, kedy rekordy vo večernom vysielaní lámali Kosti s podielom na trhu 7,3% a Dr. House s až 10% podielom v rovnakej cieľovej skupine. Divácky vyhľadávaná je stále viac tiež podvečerná kriminálka CSI: Las Vegas, ktorá v rovnaký deň dosiahla podiely na trhu 6,9 a 5,5%.

Jojka tohtoročné leto zvolila novú stratégiu, viac sa sústredila na vysielanie premiérového obsahu, čo je netradičný krok v obchodne slabšom letnom období. Ponúka novú sériu Našich, pribudol letný pôvodný seriál Šťastná rybka, akvizičná novinka Sestričky a ponuka sa bude rozširovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #WAU #televízna sezóna 2022/2023 #leto 2022