Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické diskusie: Heger, Kollár aj Pellegrini o koaličných prestrelkách

Prinášame prehľad tém a hostí vo víkendových politických diskusiách.

02.07.2022 06:00
NR SR: Rokovanie 65. sch?dze Foto: ,
Peter Pellegrini počas rokovania Národnej rady.
debata

Prvý prázdninový víkend uvedie politické diskusie len RTVS a TA3. Markíza a Joj už prepli svoju vysielaciu štruktúru do letného režimu, telerozhlas a TA3 sa pridajú od budúceho týždňa. Televízne politické diskusie sa vrátia na obrazovky opäť na jeseň.

machaj, ľuboš machaj, Čítajte viac Nový šéf RTVS: Najväčší problém je spravodajstvo, budem ho prioritne riešiť

Hosťom Sobotných dialógov v Rádiu Slovensko bude predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO). S moderátorkou Martou Jančkárovou bude debatovať o vzťahoch a dôvere v koalícii, pomoci ľuďom v čase zdražovania a pripravenosti na ďalšiu vlnu pandémie.

V nedeľu prídu do relácie V politike na TA3 diskutovať o sporoch v koalícii Gábor Grendel (OĽaNO) a Richard Takáč (Smer-SD).

Do relácie O 5 minút 12 prijali pozvanie predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) a predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini. Diskutovať budú rovnako o sporoch v koalícii, možnosti skrátenia volebného obdobia či zvyšovaní platov v štátnej a verejnej správe. Reláciu moderuje Marek Makara.

Aktualizácia: Boris Kollár sa diskusie pre nezúčastnil kvôli pozitívnemu výsledku antigénového testu na covid. Namiesto neho prišiel minister práce Milan Krajniak.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #politické relácie