Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Uspela Markíza s novou stanicou Krimi? Aká je sledovanosť? Toto sa najviac sleduje

Skupina Markíza po dvoch týždňoch od štartu novej tématickej stanice sa chváli prvými výsledkami.

23.06.2022 06:00
markíza krimi, Foto:
Markíza Krimi si po prvých týždňoch našla svojich divákov.
debata
príbeh služobníčky, Čítajte aj Toto je veľké prekvapenie! Najkrutejší seriálový príbeh sa vráti ešte tento rok

Kompetentní hovoria, že Markíza Krimi sa veľmi rýchlo etablovala na slovenskom mediálnom trhu. V pondelok 20. júna 2022 dosiahla Markíza Krimi v obchodne podstatnej cieľovej skupine 12 – 54 výborný celodenný trhový podiel 2,3% a v najdôležitejšom prime-time 19:00 – 23:00 nemenej skvelý podiel na trhu 1,9%. Nová televízia zabodovala aj v utorok 21. júna 2022, kedy zaznamenala celodenný trhový podiel 1,9%. Už po dvoch týždňoch existencie tak nová televízia skupiny Markíza z hľadiska sledovanosti pokorila hneď štyri z piatich TV staníc verejnoprávnej RTVS (Dvojka, Trojka, :24, Šport), ako aj spravodajskú televíziu TA3.

bridgerton, regé-jean page, Čítajte aj Netflix zachraňuje svoj megahit! Do novej série láka späť herecký idol

Najviac divákov v rámci cieľovej skupiny 12 – 54 si na Markíza Krimi v pondelok po 22:00 pozrelo prvú z dvojice epizód dnes už legendárneho kriminálneho seriálu NCIS – Námorný vyšetrovací úrad, ktorá dosiahla rating 0,6% a trhový podiel 2,9%. Druhá priečka patrila predchádzajúcemu a taktiež obľúbenému seriálu Myšlienky vraha, druhá časť z pravidelnej večernej dvojporcie si po 21:20 pripísala zhodný rating 0,6% a trhový podiel 2,1%. V utorok si taktiež najlepšie počínal seriál NCIS – Námorný vyšetrovací úrad, tentoraz však s epizódou vysielanou dopoludnia po 9:20, ktorá zaznamenala rating 0,5% a trhový podiel až 8,3%.

Dráčik Čítajte aj Vitajte v pekle! Na webe Dráčika okrem hračiek nájdete aj riadnu dávku propagandy

Vzhľadom k excelentnej výkonnosti sa Markíza Krimi s účinnosťou od 1. augusta 2022 stane súčasťou rozdelenia GRPs v rámci obchodného balíka skupiny Markíza.

„Veľmi nás teší, že sme sa programovou ponukou Markíza Krimi takpovediac trafili do čierneho a že si diváci našu novú stanicu obľúbili prakticky od prvého momentu. Po úvodných dvoch zahrievacích týždňoch sme sa preto rozhodli pre celý trh odkryť sledovanosť Markíza Krimi, ktorá bola doposiaľ v rámci peoplemetrového výskumu súčasťou balíka SK/CZ káblové TV,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Amber heard, heard, mera, Čítajte aj Stroskotaná herečka Amber Heard zrejme skončila v Aquamanovi: Zostane na mizine?

Markíza Krimi ponúka tie najobľúbenejšie a najkvalitnejšie detektívne a kriminálne seriály či filmy. Počas leta ponuku stanice obohatia obľúbené seriály ako Sherlock a Watsonová, Odložený prípad, Mŕtvy bod alebo Smrtonosná zbraň, diváci sa môžu tešiť napríklad aj na premiérovú 18. sériu seriálu NCIS – Námorný vyšetrovací úrad. Atraktívnych titulov bude postupne pribúdať a diváci sa už na jeseň dočkajú aj viacerých zaujímavých noviniek.

Najnovší televízny prírastok v skupine Markíza stále chýba v ponuke operátora UPC.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #Markíza Krimi