Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to stačiť na vysokú sledovanosť? Toto je letné lákadlo na divákov od Jojky

Pozdáva sa vám ponuka televízie JOJ na leto?

28.06.2022 06:00
dvojka na zabitie, Foto:
Počas leta uvedie Jojka český kriminálno-komediálny seriál Dvojka na zabitie.
debata (1)
špunti na ceste, Čítajte aj Bude dôvod pustiť si televízor? Takto bude vyzerať leto na Markíze

Televízia JOJ, podobne ako konkurenčná Markíza, chce aj počas letných mesiacov zaujať a skúša netradičnú formu vysielania. Do letných mesiacov vsunula viaceré premiéry, nečakane aj vlastnú tvorbu, ktorá nemá vo zvyku objavovať sa v obchodne slabom období. Hoci je v zahraničí štandardom, že do letného obdobia sa vysúvajú programy, ktoré sa do silnej sezóny nezmestili, respektíve televízie vedia, že nebudú mať dostatočný výtlak, u nás je to nóvum. Jojka však experimentuje so skladbou programov a skúša šťastie.

desperate housewives, zúfalé manželky, Čítajte aj Vedeli ste? Disney+ ponúka kultové seriály, ktoré si rozhodne musíte pozrieť

Jojka v lete

Pondelkové večery počas leta, teda v júli a auguste, budú patriť naďalej Hranici! Jojka nevyškrtla premiérové epizódy, zmena bude v periodicite. Vypadne stredajšia a piatková epizóda. Nasledovať bude tradičné Inkognito.

V utorok pokračuje premiérové vysielanie. Už koncom júna mala premiéru novinka Šťastná rybka, pričom je doplnená dlho odkladanou premiérou piatej a finálnej série seriálu Naši a to rovno dvojitou porciou epizód.

Novinkou je nasadenie dokumentárnej reality šou 24 hodín na urgente. Britský dokumentárny seriál sleduje náročnú a obetavú prácu doktorov a zdravotných sestier, ktorí denne zachraňujú životy pacientov na oddelení urgentného príjmu nemocnice King College Hospital v Londýne. 70 špeciálnych kamier detailne zachytáva nielen ich rutinnú prácu, ale aj dramaticky vypäté chvíle pri záchrane obyvateľov Spojeného kráľovstva, ktorých životy sa ocitli v ohrození po úraze alebo prepuknutí choroby. Vo vysielaní sa objaví vždy v utorok a štvrtok v druhom večernom pásme.

westworld, aaron paul, Čítajte aj Zatajený dych! Seriálový megahit je späť a nikto netuší, o čom bude nová séria
Trailer k českému seriálu Dvojka na zabitie.

Aj Jojka v lete staví na české seriály, rovnako ako konkurencia. Televízna dvojka chňapla po kriminálke Dvojka za zabitie z dielne televízie Prima. Ten bude vysielať vždy v stredu večer. Na policajnom oddelení sa stretne nesúrodá dvojica budúcich kolegov. Vnútorne rozorvaný, depresívny a ironický detektív Martin Rykl a slušná, disciplinovaná a ambiciózna vyšetrovateľka Karolína Svetlá, ktorá má svoj profesionálny aj súkromný život dobre zorganizovaný a pod kontrolou. Ako môžu takí rozdielni ľudia spolupracovať? A čo z toho vzíde? Spočiatku sa zdá, že na jednom pracovisku dlho spolu nevydržia. Rykl bol šťastný a spokojný chlap, čo sa zmenilo vo chvíli, keď jeho manželku na ceste domov niekto prepadol a na smrť dobodal. Páchateľa nikdy nechytili a Martin po ňom dodnes neprestáva pátrať. Kvôli tomu dokonca začal zanedbávať svoje pracovné povinnosti. A v tej chvíli na policajné oddelenie prichádza nová posila – Karolína.

Štvrtky budú stále patriť americkej dráme Sestričky. Naďalej bude seriál pokračovať v dvojepizódnom nasadení, pričom neskôr večer si diváci budú môcť pozrieť spomínanú novinku 24 hodín na urgente.

Trailer k seriálu Stratený symbol.

Piatky budú filmové, avšak v auguste nastane zmena. Jojka odvysiela v premiére seriál Stratený symbol (The Lost Symbol), ktorý je nakrútený podľa bestsellerov Dana Browna.

Víkendové večery budú vyplnené opäť filmovou ponukou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #leto 2022