Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix plánuje novú reality šou inšpirovanú krvavým seriálom Squid Game

Streamovacia služba Netflix plánuje natáčať novú reality šou inšpirovanú populárnym juhokórejským seriálom Squid Game. Na rozdiel od seriálu, v chystanom programe nebudú súťažiaci riskovať život a budú mať šancu vyhrať 4,56 milióna dolárov, napísal web stanica BBC.

16.06.2022 08:27
squid game, Foto:
Jedným zo symbolov seriálu Squid Game sa stala bábika, ktorá spustí krvavý masaker. Jej podobizeň je hitom na sociálnych sieťach.
debata
šťastná rybka, Čítajte aj Nový seriál na Jojke: Trošku humoru, "scenáristické perly", ale dá sa to pozrieť

Desaťdielna séria s názvom „Squid game: The Challenge“ sa začne natáčať v roku 2023 a do výberového konania do súťaže s „najväčšou jednorazovou výhrou v histórii reality šou“ sa môže prihlásiť každý človek starší ako 21 rokov, ktorý hovorí po anglicky.

squid game, Čítajte aj Vyhrotené vraždenie zabralo! Netflix potvrdil druhú sériu pre kórejský megahit

„Súťažiaci budú prechádzať hrami inšpirovanými pôvodným seriálom spoločne s niekoľkými novými prekvapeniami. Ich povahy, stratégie a spojenectvá medzi nimi prejdú skúškami,“ píše sa vo vyhlásení spoločnosti Netflix.

Krvavý seriál Squid Game sa vráti! Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Netflix sa nevzdá kórejského hitu. Squid Game...
evelyn, lego masters, Čítajte aj Ako vyzerá nefalšované divácke peklo? Stačí si (ne)zapnúť Markízu a jej šou

Pôvodná Squid Game je juhokórejský dramatický seriál, sledujúci príbeh hlboko zadlžených ľudí, ktorí medzi sebou súťažia v detských hrách o ohromnú finančnú cenu. Pokiaľ sú zo súťaže vyradení, zomrú. Seriál je na prvom mieste rebríčka popularity Netflixu. V prvých 28 dňoch od odvysielania prvého dielu seriál videlo 111 miliónov ľudí. Netflix už predtým tento týždeň oznámil, že chystá druhú sériu tohto populárneho seriálu.

Netflix čelí tlaku konkurenčných streamovacích spoločností. V apríli oznámil, že zaznamenal pokles v počte odberateľov a predpovedal, že tento trend bude nejaký čas pokračovať. Tieto faktory spoločne s odchodom Netflixu z Ruska spôsobili pokles hodnoty spoločnosti na trhu o 50 miliárd dolárov.

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #seriál Squid Game