Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: K Netflixu či HBO Max pribudol Disney+. Ktorú službu si vybrať a koľko to bude stáť?

VOYO

Streamovacia služba Markízy predplatiteľom prináša okrem filmov a seriálov aj premiéry vybraných programov televízie v týždňovom predstihu či archív pôvodnej tvorby. Na platforme je k dispozícii aj živé vysielanie vybraných televíznych programov, priame prenosy športov a rozšírené verzie vybraných reality šou.

V ponuke je tiež obsah, ktorý vzniká výlučne pre túto platformu pod značkou VOYO Originals. Novinkou je Dievča menom Jitřní záře, ktorá sa pridala k starším minisériám Guru, Iveta alebo Prípad Roubal.

Mesačné predplatné je 5,99 eura a využívať ho možno súčasne na piatich zariadeniach. Súbežné prehrávanie videa je možné na dvoch zariadeniach.

JOJ Play

Televízia Joj spustila svoju online službu JOJ Play len nedávno, 1. apríla. Ponúka na nej svoje pôvodné seriály a relácie, reality šou, filmy, športové prenosy a tiež bonusový obsah. Okrem toho v nej používatelia nájdu aj živé vysielanie televíznych staníc skupiny JOJ.

Diváci si môžu vybrať z dvoch verzií predplatného. FREE verzia je zadarmo a obsahuje výber produkcie TV JOJ. Plnohodnotnú službu ponúka verzia PREMIUM, kde je obsah bez reklamy. Do 1. júna je v akciovej cene 2,99 eura mesačne, potom sa zvýši na 3,99 eura mesačne. Vo FREE verzii je možné sledovať tituly na jednom zariadení, PREMIUM ponúka program na štyroch zariadeniach súčasne.

Edisonline

Česko-slovenská videotéka je zameraná na európske a festivalové filmy. V ponuke má filmy ako Mucha v kufri, Teddy, Dobrý zradca, Kolízia, Môj vlastný mesiac, Utiecť, Titán či Ľúbil som svoju ženu. Súčasťou služby je viac ako 400 filmov a živé vysielanie televíznych kanálov Film Europe a Film Europe+.

Mesačné predplatné je 6 eur, ročné 72 eur.

DAFilms

Filmový portál prioritne orientovaný na lokálny obsah. V ponuke má aktuálne distribučné slovenské a české filmy, no tiež filmy, ktoré sa do kín nedostali. Predplatitelia majú prístup aj do medzinárodného katalógu DAFilms, kde nájdu viacero významných zahraničných titulov a režisérske legendy.

V ponuke sa môžu orientovať prostredníctvom programových špeciálov, filmu týždňa, odporúčaných filmov a kolekcií. nové filmy pribúdajú každý týždeň. Mesačné predplatné je 6 eur, ročné je za zvýhodnených 35 eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #streamovacie služby #Voyo #Prime Video #Apple TV Plus #HBO Max #Disney+ #JOJ play #Edisonline