Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Už len chvíľku! Streamovací gigant je takmer na Slovensku, toto všetko ponúkne

Z produkcie Star sa môžu diváci tešiť na úspešný komediálny seriál Iba vraždy v budove, seriál z limitovanej edície Pam & Tommy či seriál The Kardashians. Doplní ich aj mysteriózny thriller Smrť na Níle v réžii Kennetha Branagha, ktorý sa zhostil aj hlavnej úlohy súkromného detektíva Hercula Poirota. Chýbať nebudú ani Simpsonovci, Klinika Grace, 9–1–1 a Black-ish.

Vďaka prístupu k Disney tvorbe budú divákom k dispozícii obľúbené klasiky ako Popoluška, Na vlásku, Princezná a žaba a Malá morská víla. Pripoja sa k nim aj nedávne kinohity Raya a posledný drak alebo Mulan. Diváci získajú prístup aj k stovkám seriálov, krátkych filmov a špeciálov Disney Channel vrátane Kúzelná Lienka a Čierny Kocúr či Phineas a Ferb.

Záujemcovia sa môžu aktuálne nezáväzne zaregistrovať na predplatné Disney+ na Slovensku a využiť tak exkluzívnu uvádzaciu ponuku vo výške 63,90 eur. Táto špeciálna ponuka je platná len pri registrácii do polnoci 13. júna a umožňuje získať predplatné na dvanásť mesiacov len za cenu ôsmich mesiacov pri bežnej mesačnej cene. Bežná cena mesačného predplatného je 7,99 eur, ročného zasa 79,90 eur.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Marvel #Star Wars #Disney+