Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické relácie: Témou diskusií bude prestrelka medzi Matovičom a Sulíkom

Pozrite si prehľad hostí a tém vo víkendových politických reláciách v RTVS, na Markíze a TA3.

03.06.2022 18:45
Igor Matovič, György Gyimesi, NR SR Foto: ,
Minister financií SR Igor Matovič a poslanec NR SR György Gyimesi (obaja OĽaNO) sa tešia po schválení protiinflačného balíka na pomoc rodinám z dielne ministra financií na 65. schôdzi parlamentu v Bratislave v utorok 24. mája 2022.
debata

Hlavnými témami víkendových politických diskusií budú neutíchajúca vládna kríza, slovné prestrelky medzi Igorom Matovičom a Richardom Sulíkom a pomoc ľuďom v súvislosti so zdražovaním.

Je ohrozená stabilita vládnej koalície? Odpoveď na otázku, či hrozí koalícii rozpad a čakajú nás predčasné voľby, budú moderátori zisťovať u politikov, ktorí prijali pozvanie do víkendových politických diskusií.

trojka, Čítajte aj RTVS plánuje návrat Trojky: Po novom bude mať päť televíznych okruhov

Hosťami rozhlasových Sobotných dialógov v Rádiu Slovensko budú minister práce Milan Krajniak (Sme rodina) a líder Hlasu-SD Peter Pellegrini. O referendových snahách na skrátenie volebného obdobia a prorodinnom balíku pomoci bude s politikmi diskutovať Marta Jančkárová.

V nedeľu sa v relácii TA3 V politike stretnú minister školstva Branislav Gröhling (SaS) a predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini. Témou relácie bude aj nastavenie adresnej pomoci ľuďom v súvislosti so zdražovaním.

Do televíznej relácie O 5 minút 12 prijala pozvanie štvorica poslancov: György Gyimesi (OĽaNO), Marián Viskupič (SaS), Erik Tomáš (Hlas-SD) a Martin Beluský (ĽS NS). Moderátor Marek Makara bude s politikmi diskutovať o stabilite koalície či raste cien a pomoci občanom.

markíza krimi, Čítajte aj O pár dní odštartuje televízia Markíza Krimi: Ktorí operátori zaradia novú stanicu?

O permanentnej koaličnej kríze, ktorá sa môže skončiť jej rozpadom, sa bude s politikmi rozprávať aj Michal Kovačič v relácii Na telo televízie Markíza. V dueli sa stretnú minister životného prostredia a člen predsedníctva OĽaNO Ján Budaj a podpredseda Smeru-SD Juraj Blanár.

Na telo prinesie exkluzívne aj aktuálny prieskum volebných preferencií strán agentúry FOCUS.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo