Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľký deň pre televízne Slovensko: Svoje pôsobenie začína u nás svetový streamovací gigant

K Netflixu, HBO Max, Apple TV+, Amazon Prime Video sa konečne pridáva aj Disney+.

14.06.2022 06:00
disney+, disney, Foto:
Disney+ dnešným dňom štartuje na Slovensku!
debata (1)
Zlatá rybka, Čítajte aj Premiérové leto na Jojke štartuje! Ste zvedaví? Takto vyzerá nový slovenský seriál

Online služba, ktorá vznikla v roku 2019 a hneď sa veľkosťou zaradila medzi top hráčov na svete. „Pod jednou strechou“ združuje obrovské množstvo obsahu a to zo sveta Disney, Marvelu, Star Wars, National Geographic. Pôvodne sa rátalo s tým, že Disney+ odštartuje v našom regióne ešte minulý rok, avšak pandémia tieto plány zhatila. Následne sa dlho čakalo a špekulovalo, kedy táto streamovacia služba ohlási nový dátum štartu. Ten padol na 14. júna, keď Disney+ odštartuje vo viacerých európskych krajinách, vrátane Slovenska.

Oteckovia Čítajte aj Zo 640 na 220-tisíc. Strata divákov urýchlila koniec Oteckov

Disney+ ponúkne obľúbené príbehy, ktoré pozná celý svet, ale aj exkluzívny originálny obsah a tisíce programov a epizód z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a ďalší pestrý obsah z produkcie značky Star.

Nemocnica Čítajte aj Nemocnica je už rok ťahákom JOJky. Ako sa jej doposiaľ darilo? Kde mala svoje maximum?

Predplatitelia budú mať prístup k seriálom Boba Fett: Zákon podsvetia a Mandalorián od producenta a scenáristu Jona Favreaua. Tiež sa dočkajú seriálu Moon Knight z dielne štúdia Marvel s Oscarom Isaacom v hlavnej úlohe. Ten sa predstaví ako Steve Grant, bojazlivý predavač v múzejnom obchode so suvenírmi, trpiaci výpadkami pamäte a spomienkami na iný, cudzí život.

Disney+ štartuje na Slovensku! Čo všetko uvidíte? Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Nový seriál Willow bude mať premiéru 30....

Pozrieť si budú môcť aj film Shang-Chi: Legenda o desiatich prsteňoch nominovaný na Oscara, kde hlavné úlohy stvárnili Simu Liu a Awkwafina. Chýbať nebude ani ďalší film nominovaný na Oscara – Luca od štúdií Disney a Pixar, ďalej tohtoročnými Oscarmi ocenené filmy Encanto: Čarovný svet z produkcie Walt Disney Animation Studios, ktorý rozpráva príbeh o jedinečnej rodine Madrigalovcov, či Cruella s Emmou Stone.

Buzz LIGHTYEAR Čítajte aj V Saudskej Arábii zakázali novú pixarovku Buzz Lightyear pre kontroverzný bozk. Dorazí do našich kín?

Ďalej nájdu predplatitelia Disney+ v ponuke akčnú komédiu Free Guy s Ryanom Reynoldsom v hlavnej úlohe, tiež nominovanú na Oscara, seriály Simpsonovci alebo Klinika Grace. Tešiť sa môžu aj na seriál National Geographic Svet očami Jeffa Goldbluma, v ktorom nás Jeff vezme na zábavnú, hravú a poučnú jazdu. V každej epizóde tohto seriálu preskúma zdanlivo známu tému, aby odhalil svet prekvapivých súvislostí a fascinujúcich tajomstiev, vedy a histórie.

kolaz disney+ Čítajte aj Disney+ prináša horúce kinohity, slávne animáky aj filmové lahôdky pre fajnšmekrov

Disney+ lákalo aj na zvýhodnené predplatné. Do 13. júna mali možnosť sa potenciálni diváci zaregistrovať na oficiálnej stránke streamovacej služby a získať tak ročné predplatné za cenu iba ôsmich mesiacov. Štandardná cena mesačného predplatného je 7,99, celoročné 79,90.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Disney+