Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Svetová šou po prvýkrát štartuje na Slovensku! O čom bude, všetko vieme...

V nedeľu večer predstaví televízia Markíza vo svojom vysielaní úplne novú licencovanú šou Lego Masters.

05.06.2022 07:00
lego masters, evelyn, matouš ruml, Foto:
Pripravte sa na zábavu! Lego Masters štartuje už v nedeľu večer na Markíze.
debata (9)
surfovanie na webe Čítajte aj Návštevnosť webov: Najviac klikáme na spravodajstvo a bulvár

Lego Masters je celosvetovo úspešný formát, ktorý vytvorili spoločnosti Tuesday’s Child Television a The LEGO Group, debutoval v auguste 2017 vo Veľkej Británii. Odvtedy ho s obrovským úspechom adaptovalo už 16 vysielateľov naprieč Európou, USA, Austráliou aj Áziou, pričom táto česko-slovenská verzia je 17-tou v poradí. Formát aj jednotlivé jeho adaptácie celosvetovo distribuuje spoločnosť Banijay Rights.

ms. marvel, marvel, Čítajte aj Seriálový jún: Na začiatku leta prichádzajú top hity! Nebudete stíhať pozerať...

Jej cieľom je nájsť toho najtalentovanej­šieho amatérskeho staviteľa LEGO na Slovensku a v Česku. Víťaz získa nielen finančnú odmenu 20-tisíc eur, ale aj neuveriteľné skúsenosti a intenzívny zážitok.

Diváci budú sledovať dvojice, ktoré sa museli popasovať s náročnými úlohami a zároveň zostať tímom. O emócie naozaj nebude núdza, súťaž patrí medzi tie vôbec najnáročnejšie. Ide o hodiny sústredeného stavania a zároveň stresu, ktorý prináša snaha byť najlepší.

the boys, Čítajte aj Toto tu už dlho nebolo! V jednom mesiaci sa zídu premiéry vyhrotených hitov

Výzvy sú poskladané tak, aby sa každým kolom testovala zručnosť dvojíc. Diváci budú sledovať nielen ich súhru, ale aj technické a kreatívne schopnosti. Dôležitú úlohu zohráva náročnosť výzvy a správne načasovanie. Stavitelia si musia dôkladne premyslieť hneď niekoľko premenných – statiku, krehkosť a zároveň estetiku. Najskôr ide o to postaviť to najkrajšie dielo, ale druhou stránkou výzvy je deštrukcia. Pre milovníkov stavebnice LEGO je asi najťažšie ten krásny a dokonalý výtvor, čo postavili, nakoniec efektne zbúrať. A pozor, hodnotí sa nielen stavba, ale práve aj to, ako vyzerá pri samotnej deštrukcii!

novinky netflix, kolaz Čítajte aj Júnové filmové novinky na Netflixe: Pripravte sa na bojovú akciu aj sci-fi od režiséra Top Gunu

Osem výziev, osem pomyselných brán do finále. Štyri nedeľné večery za sebou bude svet farebný a plný unikátnych stavieb, ktoré vznikali v hlavách talentovaných súťažiacich. Osloviť musia predovšetkým prísneho a geniálneho porotcu Milana Reindla, jediného českého návrhára stavebníc LEGO, a hosťujúce VIP osobnosti, ktoré milujú LEGO. Na konci každého večera vždy jedna dvojica súťaž opustí. Finálový večer sa potom ponesie v duchu troch exkluzívnych a veľkolepých stavieb.

Šou divákov prevedie česko-slovenská moderátorská dvojica Eva „Evelyn“ Kramerová a Matouš Ruml.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #Lego Masters