Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Definitívny koniec Oteckov je za rohom! Ako náhrada príde úplná novinka

Poznáme reláciu, ktorá po piatich rokoch vysielania nahradí podvečerný rodinný seriál, ktorý Markíza pred pár dňami zrušila.

26.05.2022 07:00
na love, Foto:
V júni Markíza predstaví nový podvečerný formát Na love.
debata (1)

Diváci televízie Markíza sa už od pondelka 13. júna 2022 môžu tešiť na ďalšiu atraktívnu novinku. Na obrazovky trhového lídra prichádza celosvetovo úspešná zábavno-súťažná kvíz šou s názvom Na love, v ktorej si súťažiaci môžu porovnať svoje vedomosti s najlepšími kvízovými mozgami Slovenska a zároveň vyhrať pekné peniaze.

lucia hlaváčková, matúš krnčok, Čítajte aj Zmeny v markizáckom Teleráne: Diváci sa musia pripraviť na novú tvár

Úplne každý si však v pracovných dňoch so začiatkom o 18:00 bude môcť z pohodlia svojho domova zasúťažiť spolu s účastníkmi šou a popritom sa výborne zabaviť.

Na love vychádza z licencie obľúbeného, pôvodne britského formátu The Chase, ktorý od roku 2009 vysiela tamojšia televízia ITV. Adaptovali ho televízie po celom svete, okrem iného v Nemecku, Chorvátsku, Fínsku, USA, Austrálii, Srbsku, Španielsku, či Izraeli a v auguste 2021 s veľkým úspechom odštartoval v susednom Česku na obrazovkách TV Nova.

prokurátorka, Čítajte aj Zatrasie Jojka slovenskou seriálovou tvorbou? Televízia potvrdila nakrúcanie ambiciózneho titulu

„Máme veľkú radosť, že sa formát The Chase, ktorý v súčasnosti patrí medzi najobľúbenejšie kvízové šou na svete, objaví na Slovensku práve na obrazovkách TV Markíza. Kvíz šou Na love prináša kombináciu hravej zábavy, vedomostí a veľkého napätia,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Poderosa-Thor-Natalie-Portman Čítajte aj Štvrtý Thor odhaľuje dosiaľ utajované skutočnosti. Pozrite si nový trailer aj so slovenskými titulkami

V novej vedomostnej šou proti sebe stoja súťažiaci, ktorí sa nikdy nevideli, a „Lovec“. Aby hráči získali výhru, musia spolupracovať ako tím a správne odpovedať, ako na jednoduché otázky z každodenného života, tak aj na tie náročné. Vyradiť z hry sa ich bude snažiť „Lovec“ – neľútostný kvízový génius, ktorý je odhodlaný zabrániť im vyhrať lákavú finančnú výhru. Traja „Lovci“ pritom nie sú len tak náhodne vybratí ľudia. Sú to milovníci kvízov, ľudia s neuveriteľným prehľadom a vedomosťami.

Oteckovia dokončia svoju televíznu púť v piatok, 10. júna.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #Na love