Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Prvé detaily o šou, ktorá sa na Slovensku ešte nevysielala sú vonku! Toto uvidíte na Markíze...

Ako bude súťaž prebiehať?

Prísnym porotcom bude český návrhár Lego stavebníc Milan Reindl. Spolu s ním budú stavby hodnotiť špeciálni VIP hostia, ktorí sa budú striedať v jednotlivých epizódach. Spája ich však láska a vášeň k Legu.

Diváci v úvode spoznajú šesť dvojíc, niektoré vytvoria rodinní príslušníci, priatelia alebo ich tvorcovia náhodne spojili počas kastingu. Budú však bojovať o zaujímavú finančnú odmenu vo výške 20-tisíc eur. A to sa oplatí za stavanie Lega!

Súťažiaci budú počas jednotlivých disciplín dostávať rôzne zadania, výzvy a budú stavať bez návodu. Dostanú iba zadanie a bude na nich, ako sa k výsledku dopracujú. Buď budú spolupracovať ako tím alebo sa ukáže, že aj dvojica bude môcť proti sebe bojovať. No na konci budú musieť ukázať jednu spoločne vyskladanú stavbu.

Výzvy sú poskladané tak, aby sa každým kolom testovala zručnosť dvojíc. Sledovať sa bude nielen ich súhra, ale aj technická a kreatívna zručnosť. Úlohu zohráva náročnosť výzvy a správny timing. Stavitelia musia naozaj premýšľať nad niekoľkými premennými – životne dôležitá bude statika, krehkosť a zároveň estetika. Najskôr ide o to postaviť to najkrajšie, ale druhou stránkou výzvy je deštrukcia. Pre milovníkov Lega je asi najťažšie to krásne a dokonalé, čo postavili, nakoniec efektne zbúrať. A pozor, hodnotí sa nielen stavba, ale práve aj to, ako vyzerá pri samotnej deštrukcii, píše sa v oficiálnom predstavení tejto šou.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #Lego Masters