Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvé detaily o šou, ktorá sa na Slovensku ešte nevysielala sú vonku! Toto uvidíte na Markíze...

Televízia Markíza a Nova postupne zverejňujú detaily o pripravovanej šou Lego Masters, ktorá stihne svoju premiéru ešte pred tohtoročným letom!

23.05.2022 07:00
lego masters, Foto:
Nová šou Lego Masters vtrhne na obrazovky Markízy už 5. júna.
debata (2)

Kto sa stane majstrom v stavaní kultovej stavebnice? Televízna púť novej šou sa začne už 5. júna na Markíze alebo o týždeň skôr na Voyo. Prvá séria Lego Masters vzniká vo federálnej verzii, do šou spolu opäť idú Markíza aj Nova a postupne zverejňujú detaily o šou, ktorá sa v našich končinách objaví vo prvýkrát.

invasion, invázia, Čítajte aj Dajte tomuto seriálu čas a úplne vás pohltí! Začiatok sa javí ako nuda, no potom to príde...

Nakrúcalo sa vo Varšave, kde šou má za sebou niekoľko úspešných sezón a najmä je tu vystavané veľké televízne štúdio, kde je umiestnených milióny kociek Lega. Nakrútilo sa štyri epizódy, do moderátorských pozícií sa postaví nová dvojica. Za slovenskú stranu to bude Eva Evelyn Kramerová, ktorú na jeseň čaká moderovanie Farmy 14. Moderátorom bude český herec Matouš Ruml, ktoré diváci môžu poznať zo seriálu Comeback, Ulice alebo najnovšie Pán profesor.

oteckovia, Čítajte aj Obrovský zvrat v Markíze: Končí sa jej seriálový pilier, finále môže prísť rýchlo

„Nemôžem sa dočkať, až to budú môcť diváci vidieť v televízii. Dúfam, že to pre nich bude okrem iného aj inšpirácia, ako sa dá stráviť voľný čas,“ hovorí o novom projekte Evelyn.

„Pre mňa je najdôležitejšie, že ma to vracia do detstva. Človek sa nielen hrá, ale vytvára nádherné obrazy, iný svet. A fantázia je v živote dôležitá. Vedieť sa hrať, vedieť si vymýšľať príbehy. Keď sa na túto reality show budú ľudia pozerať, tiež ich to vráti do detstva,“ priblížil Matouš Ruml.

bridgerton, Čítajte aj Šialené čísla sledovanosti! Rozporuplná séria Bridgertonu prepísala všetky rekordy

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022 #Lego Masters