Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Geissenovci menia plány! Slovenskom sú uchvátení, spravia mu oveľa väčšiu reklamu

Týždňová návšteva nemeckej milionárskej rodiny sa blíži k záveru, rozhodli sa zmeniť pôvodné plány. Natočia viac epizód, ako sa pôvodne uvažovalo.

11.05.2022 07:00
geissenovci, Foto:
Slovensko dostane od Geissenovcov oveľa väčšiu reklamu. Vzniknú u nás až tri epizódy pre ich reality šou.
debata (24)

Štvorčlenný klan Geissenovcov v zložení Robert, Carmen, Davina, Shania zažil v uplynulých dňoch na Slovensku poriadne nabitý program a čo sami nečakali – obrovský ohlas medzi fanúšikmi. Tento fakt ich milo vyviedol z miery a príjemne šokoval. Je pravdou, že ich reality šou nemá v žiadnej európskej krajine takú intenzívnu odozvu ako na Slovensku, keď sa premiérové časti držia priamo na Jojke a nie sú odsúvané na menšie stanice. Predsa len v cieľovej skupine 12 – 54, teda v mladšom meranom publiku sa sledovanosť pohybuje medzi 100 – 120-tisíco divákmi pri televíznych obrazovkách.

geissenovci, Čítajte aj Geissenovci na Slovensku: Šokovaní milionári neverili vlastným očiam, ich šou je u nás fenomén

Ich sedemdňová návšteva sa začala koncom minulého týždňa, keď navštívili Bratislavu a jej priľahlé okolie a od prvých minút po vystúpení z lietadla okúsili nefalšovanú davovú psychózu. Fanúšikovia ich sprevádzajú na každom kroku, pričom najväčšiu neočakávanú autogramiádu absolvovali v Pezinku, kde sa ubytovali v miestom luxusnom hoteli. Tam ich čakala približne tisícky priaznivcov, ktorí čakali na podpis a fotku. Milionári neskrývali prekvapenie a rozčarovanie. Slovensku navštívili po prvýkrát a vôbec netušili, že ich reality šou má u nás takýto veľký ohlas.

mimino, baby, Čítajte aj Seriálový máj na HBO Max: Temný príbeh o korupcii, ale aj vyšinutý seriál o bábätku

Návšteva Geissenovcov vznikla na popud ministra hospodárstva Richarda Sulíka, s ktorým sa stretli na svetovej návšteve Expo 2020 v Dubaji. Minister verí, že ich príchod a mapovanie trávenia času u nás spraví Slovensku obrovskú reklamu. Pôvodne na Slovensku mala vzniknúť jedna epizóda o ich pobyte, aktuálne sa nakrúca jubilejná dvadsiata séria.

rtvs, správy rtvs, Čítajte aj RTVS avizuje novinky vo vysielaní: Hlavné televízne spravodajstvo čakajú zmeny

© Autorské práva vyhradené

24 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Geissenovci #Geissenovci – Ťažký život milionárov