Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Slovensko sa opäť roztancovalo! Let's Dance je totálnym jarným triumfom Markízy

Ostrieľanejší Vincze od začiatku pôsobil sebavedomo, no ukázal výraznejší humorný talent, čo pre mnohých mohlo byť prekvapenie. Predsalen v Televíznych novinách tento priestor nie je a moderátori hlavnej spravodajskej relácie si dlhé roky budujú na obrazovkách seriózny imidž. Pre Zábranskú boli priame prenosy väčšou skúškou, no s pribúdajúcimi týždňami bol badať veľký progres v jej prejave. Bol to risk vyskúšať úplne nové duo moderátorov, napokon sa to ukázalo ako dobrý krok a vytvorili veľmi sympatickú dvojicu. Zábranská, ak dostane od televíziu šancu moderovať aj iné formáty, sa môže prepracovať medzi tých najlepších. Je to všetko len o skúsenostiach, pádoch a vzletoch, ktoré musí každý moderátor absolvovať, aby sa neskôr mohol posunúť profesijne ďalej.

Nová séria od začiatku prinášala nadpriemernú... Foto: TV Markíza
let´s dance, lets dance, Nová séria od začiatku prinášala nadpriemernú sledovanosť.

Najväčšiu pozornosť na seba pútali, prirodzene, tanečné páry. Na parket sa musela postaviť naozaj zaujímavá zostava ľudí, päťročná pauza, pre takýto veľký formát mohla, nemusela primárne dobre vypáliť. Za ten čas sa preferencie publika zmenili a tanečná šou už nemusela pôsobiť lákavo ako v minulosti. Tvorcovia teda museli prísť s variáciou, ktorá priláka väčšie množstvo rôznych vekových kategórií.

Napokon zostava do bodky splnila vyžadovanú šablónu – boli tam vychytení herecké tváre, influenceri, vybraní jednotlivci plnili úlohy zabávačov. Niektorí sa mohli zo začiatku javiť ako outsideri, napokon prekvapili. Je len dobre, že sa televízia vybrala cestou hľadania nových moderátorov pre veľké ťažiskové šou, aj napriek počiatočnej kritike zo strany divákov alebo rozkolísanej kvalite prejavu v počiatočných fázach súťaže. Teraz, po jej skončení, sa jasne ukázalo, že obaja moderátori sú dostatočne silné osobnosti, ktoré dokážu utiahnuť aj takýto veľký televízny kolos. A čo je najdôležitejšie, podarilo sa preniesť obrovské množstvo emócií cez televízne obrazovky. Teda to, čo je pri Let's Dance najdôležitejšie, aby sa účinkujúci dotkli svojho publika.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2021/2022