Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markizácka svadobná šou sa skončila! Je tu však ešte jedno prekvapenie

Tretia séria svadobnej reality šou sa síce skončila, no televízia Markíza má pripravenú ešte jednu špeciálnu epizódu!

10.05.2022 07:00
svadba na prvý pohľad, Foto:
Markíza má pre divákov prekvapenie, špeciálnu epizódu Svadby na prvý pohľad.
debata
Benedict Cumberbatch, doktor strange, Čítajte aj Najnovší film od Marvelu: Šialený, akčný, neskutočné efekty! Toto nemôžete v kine zmeškať

Tento rok sa šou Svadba na prvý pohľad vôbec nedarilo. Kým druhá séria minulý rok valcovala v piatkovom prime-time, tohtoročné pokračovanie na tento úspech nenadviazalo. Svojím spôsobom si môže Markíza za to sama. Posilnená úspechom dvojky nakrútila najväčšiu a najdlhšiu svadobnú sériu doteraz. Angažovala najviac párov, až päť, vzniklo desať epizód, namiesto klasických osem. Dalo by sa čakať, že televízia by neponechala šou v slote, v ktorom minulosti naplno bodovala. Nestalo sa tak.

geissenovci, Čítajte aj Geissenovci na Slovensku: Šokovaní milionári neverili vlastným očiam, ich šou je u nás fenomén

Nečakane Svadbu na prvý pohľad presunula do utorkového prime-timu, kde nekompromisne dlhé mesiace kraľuje jojkárska Nemocnica. V minulých mesiacoch táto lekárska dráma zdecimovala všetky programy, ktoré Markíza sa pokúsila proti nej postaviť. Ďalšou obeťou sa stala svadobná reality šou. Televízia nezmenila vysielanie, ani po tom, ako v piatkovom okne pohorela Horná Dolná. Následkom čoho sa Markíza musela zmieriť neraz s podpriemernými výsledkami.

rtvs, správy rtvs, Čítajte aj RTVS avizuje novinky vo vysielaní: Hlavné televízne spravodajstvo čakajú zmeny

Kým druhá séria sa tešila veľkej priazni a odvysielané epizódy bez problémov prekračovali 400-tisícovú hranicu, najnovšie časti mali problém siahnuť si na 300-tisicové publikum. Sledovanosť sa pravidelne motala medzi 5 – 6% v komerčnej cieľovke, čo je o dva percentuálne body menej ako minulý rok. Je preto otázne, či sa Markíza pustí aj do štvrtej série alebo nechá tento formát nejaký čas vychladnúť.

Jan Zizka Čítajte aj Historický veľkofilm o Žižkovi aj s hviezdami svetového filmu! Pozrite si prvé zábery

Minulý týždeň bola odvysielaná desiata epizóda a diváci sa tak dozvedeli všetky verdikty párov, či spolu zostanú alebo pôjdu o seba. No to však nebol úplný koniec! Markíza nakrútila ešte jednu špeciálnu epizódu s podtitulom Stále spolu. V nej sa diváci dozvedia ako pokračujú životy účastníkov tretej série.

tie roky sedemdesiate Čítajte aj Seriálový hit hlási návrat! Stretne sa pôvodná hviezdna zostava, chýbať budú len dve tváre

O čom bude? Monika po skončení sociálneho experimentu cestuje za Michalom do Anglicka. Spoločne sa vrátia na miesto svadby, hovoria o svojich plánoch do budúcnosti. Nájdu riešenie na vzdialenosť, ktorá ich od seba delí? Miesto konania svadby navštívia aj Karin s Dušanom, kde spomínajú na svoje začiatky. Vyvoláva to v nich príjemné pocity alebo by urobili niečo inak? Matej sa po skončení šou nevzdáva a pokúsi sa získať si Mirkine srdce opäť. Podarí sa mu to alebo jej city ostali nezmenené? Jozef navštívi psychológa Aleša Bednaříka, aby spoločne zhodnotili ich vzťah s Jankou. Ako ho vníma s odstupom času? Jana a Martin dávajú svojmu vzťahu opätovnú šancu. Dopadne to podľa ich predstáv?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Svadba na prvý pohľad