Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

RTVS plánuje zmeny s jednotlivými televíziami: Trojka hlási opätovný návrat

Koncom mája RTVS opätovne obnoví vysielanie Trojky na novej frekvencii.

04.05.2022 07:00
debata (8)
senior year, Rebel Wilson Čítajte aj Májová ponuka filmov na Netflixe: Zábavný úlet s Rebel Wilsonovou aj Omar Sy ako policajt

Stanica :24 so spravodajským obsahom zostane na pôvodnom treťom televíznom okruhu. Generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník o tom informoval na stredajšom rokovaní Rady RTVS, pri prezentácii odpočtu plnenia svojho projektu vo funkcii šéfa telerozhlasu.

darth vader, obi-wan kenobi, Čítajte aj Dokonalý seriálový máj je tu! Prichádzajú nenormálne dobré televízne hity

„Samozrejme, počítame s kontinuálnym zlepšovaním programovej skladby :24 tak, aby sa stala plnohodnotnou spravodajskou televíziou,“ povedal v tejto súvislosti Rezník.

Spravodajské vysielanie :24 spustila RTVS v súvislosti s vojnovým konfliktom na Ukrajine, dočasne nahradilo programovú skladbu Trojky. V marci požiadala RTVS o licenciu pre :24 ako piaty programový okruh.

stranger things, Čítajte aj Mega tučný balík! Netflix sa pri novej sérii Stranger Things poriadne plesol po vrecku

Tento okruh vznikol v súvislosti s vypuknutím vojny na Ukrajine. „Cieľom prúdu spravodajsko-publicistického vysielania je sprostredkovať verejnosti prístup k aktuálnym, overeným, spoľahlivým a pravdivým informáciám počas celého dňa. Práve v tomto čase je prístup k overeným informáciám dôležitým nástrojom pre zjednotenie verejnosti a upokojenie napätej situácie. V sekcii spravodajstva a publicistiky tvrdo pracujeme na tom, aby sme divákom v rámci vysielania :24 ponúkli všetky dôležité informácie v reálnom čase a zároveň nám dáva priestor ísť do hĺbky pri dôležitých celospoločenských témach v rámci rôznych spravodajských a publicistických formátov,“ povedal pri štarte :24 dočasne poverený riaditeľ sekcie spravodajstva a publicistiky Attila Lovász.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS