Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízny pôst sa blíži! Obľúbené programy mieria do finále, poznáme dátumy

Kedy sa skončí Let's Dance, Svätý Max alebo Nemocnica? Všetko vieme!

02.05.2022 07:00
max, lets dance, nemocnica, hranica, Foto:
Leto sa blíži a s ním televízna uhorka. Obľúbené programy smerujú k záveru.
debata

Jarná televízna sezóna sa pomaly, ale isto chýli k svojmu záveru a leto nezadržateľne klope na dvere. Televízni fanúšikovia dobre vedia, čo to znamená. Prichádza tradičná letná pauza vo vysielaní a premiérové programy sa vrátia až začiatkom septembra so štartom novej televíznej sezóny 2022/2023. Ešte pred letom sa diváci budú musieť rozlúčiť so svojimi obľúbenými seriálmi a reláciami. Kedy dôjdu do finále jednotlivé programy?

druhá šanca, Čítajte aj Slováci sa nevedia nabažiť Druhej šance: Seriál má pred sebou už iba finále!

Už tradične televízia Markíza spustí koniec svojich programov ako prvá. Už v pondelok, 2. mája čaká divákov veľké finále 1. série Druhej šance, keď bude odvysielaná šestnásta epizóda. Netreba však zúfať, aktuálny najsledovanejší markizácky seriálový hit nebude dlho preč. Stanica už potvrdila expresne rýchle nakrúcanie druhej série, ktorá sa dostane na obrazovky už začiatkom jesene. Markíza má zatiaľ potvrdené dva silné seriálové formáty pre túto jeseň – práve Druhú šancu a štvrtú sériu Pána profesora, ktorej produkcia sa spustila len minulý týždeň.

pán profesor, tomáš maštalír, gabika marcinková, Čítajte aj Markíza chystá silnú seriálovú jeseň! Už nakrúca novú sériu svojho hitu

V utorok, 3. mája ukončí svoju púť tretia séria reality šou Svadba na prvý pohľad. Doteraz najdlhšia, až 10-dielna séria, dá svoju bodku v podobe finálneho rozhodnutia jednotlivých párov o svojej budúcnosti. Markíza má však prekvapenie, v podobe špeciálnej epizódy, ktorá je na programe 10. mája. V nej čaká divákov obzretie sa za ostatnými pármi a jednotlivcami a rozpovedia, ako pokračovali ich životy po skončení šou. Tretia séria patrila medzi divácky najslabšie, sledovanosť sa výrazne prepadla, preto je otázne, či sa televízia pustí aj do štvorky.

you, Čítajte aj Do tretice všetko dobré? Tentokrát to psychopati z Netflixu nezvládli

V stredu, 11. mája čaká rozlúčka s divákmi aj Svätého Maxa. Najnovší rodinný seriál Markízy ukončí vysielanie po desiatej epizóde. Nateraz nie je známe, či druhá séria dostane zelenú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022