Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa, už sa to blíži! Štart Disney+ na Slovensku je o kúsok bližšie

Streamovací gigant pomaly, ale iste spúšťa kampaň súvisiacu so štartom vysielania u nás! Vonku je prvý teaser trailer v slovenčine, ktorý podčiarkuje veľký deň - teda 14. jún. Odvtedy bude možné sa pripojiť a užiť si slovenskú lokalizáciu.

22.04.2022 07:00
disney, disney+, disney plus, Foto:
Disney+ odštartuje na Slovensku už 14. júna.
debata (5)
the morning show, Čítajte aj Opäť dokonalá séria! Tento seriál vás presvedčí, že ste televíznymi otrokmi

Nosný slogan je jednoduchý – Vitaj Slovensko! Disney+ začiatkom leta chystá veľkú expanziu v európskych krajinách, medzi nimi sme aj my a každá krajina dostáva spot, ktorý upozorňuje na blížiaci sa štart. Streamovací gigant môže výraznejšie zamiešať kartami, pretože od začiatku ponúkne jednu z najväčších knižníc obsahu a najmä slovenskú lokalizáciu, na ktorej mesiace intenzívne pracuje. Potenciálni predplatitelia sa môžu tešiť na titulky, ale aj dabing nielen pri najnovších hitoch a to všetko dostanú za 7,99 mesačne. Ročné predplatné si diváci budú môcť dopriať za 79,90.

Netflix Čítajte aj Netflix bude mať lacnejšie predplatné! Má to však jeden malý háčik…

Disney+ ponúkne obľúbené príbehy, ktoré pozná celý svet, ale aj exkluzívny originálny obsah a tisíce programov a epizód z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a ďalší pestrý obsah z produkcie značky Star.

Disney+ ponúkne vysokú kvalitu obrazu a možnosť streamovať až na štyroch zariadeniach naraz, neobmedzené sťahovanie až na desiatich zariadeniach, podporu IMAX Enhanced pri vybraných tituloch, možnosť nastavenia až siedmich rôznych profilov, ako aj možnosti nastavenia destského profilu s ľahko ovládateľným rozhraním určeným pre deti, ktorý poskytne prístup k obsahu primeranému ich veku.

druhá šanca, Čítajte aj Markíza vyslala jasný odkaz seriálovým fanúšikom: Je rozhodnuté o jeho budúcnosti

Zároveň sa spustila činnosť sociálnych sietí Disney+ v slovenčine.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Disney+