Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízia TA3 prichádza s novinkami: Do vysielania smerujú nové posily

Tím Televízie ta3 sa už čoskoro rozšíri o nových kolegov.

31.03.2022 14:47
debata (1)

Od apríla 2022 sa do televízneho prostredia vracia Richard Dírer, ktorý kedysi v ta3 pôsobil ako moderátor a neskôr ako riaditeľ spravodajstva. Aktuálne sa bude venovať politickým témam v relácii V politike každý druhý víkend.

„Je to pre mňa takpovediac symbolické vrátiť sa do ta3 presne po 11 rokoch, a práve do relácie V politike. Vážim si ponuku Televízie ta3 a veľmi sa teším z možnosti vrátiť sa k práci, ktorá mi toľké roky dávala zmysel,“ povedal Richard Dírer.

Do TA3 sa vracia moderátor Richard Dírer. Foto: TA3
richard dírer, Do TA3 sa vracia moderátor Richard Dírer.

Rastislav Iliev zostáva moderátorom politickej diskusnej relácie, zároveň sa s ním počíta v ďalších projektoch.

„Na tejto pozícii pracujem de facto aj ako dramaturg, produkčný a aj moderátor, preto som veľmi rád, že relácia bude mať posilu. Čaká nás náročné obdobie plné politických diskusií, a preto je fajn, že sa im budeme môcť ešte detailnejšie venovať,“ vysvetlil Rastislav Iliev.

„Politika v tomto náročnom období rezonuje, dnes možno omnoho viac sledujeme kroky politikov. Formát V politike patrí medzi naše top programy, má výbornú sledovanosť a snažíme sa mu venovať maximálnu pozornosť. Preto sme sa rozhodli posilniť jeho tím. Blížia sa komunálne a regionálne voľby, budeme robiť oveľa viac diskusií, preto je dôležité, aby mali moderátori vyvážené podmienky na kvalitné diskusie a prípravu,“ doplnila Zuzana Martináková – riaditeľka spravodajstva a publicistiky Televízie ta3.

Na obrazovkách televízie TA3 sa čoskoro objaví... Foto: TA3
Vlado Vondrák Na obrazovkách televízie TA3 sa čoskoro objaví aj moderátor Vlado Vondrák.

Návrat do spravodajskej televízie potvrdil aj ďalší bývalý kolega z tímu ta3 – Vlado Vondrák, ktorý sa vracia na obrazovky ako moderátor spravodajských formátov.

TA3 je jedinou spravodajskou televíziou na Slovensku. Oficiálne vysiela od 23. septembra 2001, prvé mimoriadne vysielanie sa však uskutočnilo už skôr, po útoku na Svetové obchodné centrum v New Yorku. Do povedomia sa zapísala ako televízia s aktuálnymi, pravdivými a overenými informáciami. Denne ponúka profesionálne spracované informácie z domova, zahraničia, z oblasti politiky, ekonomiky, financií, športu a ďalších sfér spoločenského diania.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV TA3