Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hviezdička z reality šou zhasla. Let's Dance sa dočkalo rekordnej sledovanosti

Päťročná pauza vo vysielaní tanečnej šou výrazne prospela. Diváci si oddýchnutý formát poriadne užívajú. A pre Markízu je Let's Dance spolu s Druhou šancou jediným úspechom posledných mesiacoch a oba silné programy zachraňujú sledovanosť celého týždňa.

03.04.2022 07:00
lets dance, Foto:
Let´s Dance počas ostatnej nedele uhralo rekordnú sledovanosť.
debata

Počas ostatnej nedele dosiahla štvrtá epizóda doposiaľ najvyššiu sledovanosť v rámci tejto série v oboch cieľových skupinách. Let's Dance sa stalo jednotkou na trhu v komerčnej cieľovke, ale aj celkovom publiku. Štvrtý priamy prenos sa v oboch hlavných cieľových skupinách stal celkovo najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

ultimátum, ján koleník, Čítajte aj Televízie valcujú so slovenskými seriálmi! Jojkárske Ultimátum naplno uspelo

Tento priamy prenos si vyslúžil až 9,1% sledovanosť s trhovým podielom na úrovni 29,6% v cieľovke 12 – 54. Celkovo pri obrazovkách sedelo 593-tisíc divákov. Šou sa tak driape pokoriť magickú hranicu 600-tisícového publika.

bridgerton, Čítajte aj Prvá séria bola senzácia a čo druhá? Netflix to tentokrát poriadne pokašľal

Ako sa doteraz darí siedmej sérii tanečnej šou? V cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla tretia epizóda výborný rating 8,5% a vysoko nadpriemerný trhový podiel 28,4%. Pri obrazovkách sedelo doposiaľ rekordných 548-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

V cieľovej skupine 12 – 54 druhá časť získala rating 8,5% a vysoko nadpriemerný trhový podiel 28,7%. Túto epizódu si si vychutnalo celkovo 529-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

hra o tróny, game of thrones, drogon, Čítajte aj Šialenstvo okolo Hry o tróny sa môže znova začať! Nový seriál pozná dátum štartu

Prvý priamy prenos v cieľovej skupine dosiahol 12 – 54 výborný rating 8,9% a nadpriemerný trhový podiel 25,9%. Celkovo pri obrazovkách sedelo 537-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania šou zasiahla dokonca až 947-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

disney+, disney, Čítajte aj Netflix, HBO Max sa majú čoho báť! Disney+ potvrdilo dátum štartu na Slovensku

So šou sa v štvrtom kole rozlúčil hviezdička z reality šou Love Island – Aicha. Medzičasom parket opustil zabávač Fero Joke a herec Marek Fašiang.

Štvrté kolo sa stalo osudným účastníčke reality... Foto: TV Markíza
aicha, lets dance, Štvrté kolo sa stalo osudným účastníčke reality šou. Aicha a jej partner Fabio Belluci sa rozlúčili s parketom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Let´s Dance