Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka s politickým trhákom! Súboj Danka s Naďom priniesol rekordnú sledovanosť

Televízia JOJ splnila sľub a po nečakanom odklade, minulý štvrtok sa na jej televíznych obrazovkách odohral súboj medzi Jaroslavom Naďom a Andrejom Dankom.

17.03.2022 07:00
na hrane, Foto:
Minulotýždňový politický duel priniesol Jojke nadpriemernú sledovanosť.
debata

A netradičná politická diskusia priniesla to, čo sa od nej očakávalo – veľký mediálny ohlas, ale aj rekordnú sledovanosť, ale aj konflikt s politickou stranou. Neraz poriadne vyhrotený duel prilákal rekordný počet divákov, keď si ho nenechalo ujsť až 373-tisíc divákov, pričom dosah mal až na 503-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Sex Education, Čítajte aj Sexuálna inkvizícia a bláznivé zápletky! Lenže hit od Netflixu prvýkrát začal nudiť

Relácia s moderátorkou Janou Krescanko Dibákovou dosiahla svoju dosiaľ najvyššiu sledovanosť od začiatku minulého roka v cieľovke 12+, a to až 8,1% a podiel 21,6%. V komerčnej cieľovke 12 – 54 si pripísala dosiaľ štvrtý najvyšší rating 4,6%, čo je takisto vysoko nadpriemerný výsledok Na hrane. Pri diváčkach v vo veku 45 – 54 zaznamenala relácia v tomto neskoršom hlavnom vysielacom čase tiež nadpriemerne vysoký rating, konkrétne až 9,6 % sledovanosť.

the big leap, Čítajte aj Ďalší rýchly proces! Stačila jedna séria a koniec, diváci zarezali tento seriál

Televízia JOJ zároveň riešila konflikt s politickou stranou, ktorá ju obvinila s manipulovania dramaturgie relácia Na hrane. „Dôrazne sa ohradzujeme voči stanovisku, ktoré vydala na sociálnej sieti politická strana Smer-SD tvrdiac, že majitelia televízie JOJ akokoľvek zasahujú do dramaturgie našich relácií, vrátane politickej diskusie Na hrane TV JOJ. Jana Krescanko Dibáková je profesionálna a dlhoročná redaktorka, dramaturgička a moderátorka, ktorá má vo svojej práci našu plnú dôveru,“ píše sa v oficiálnom stanovisku Jojky.

Tereza Kostková Čítajte aj Najúspešnejší slovenský film od začiatku pandémie? Komédia o partii štyridsiatnikov

Tradične sa minulý štvrtok darilo aj Nemocnici. Tá mala dosah až na 690-tisíc divákov (AvRch 12+) a univerzálne dosiahla vynikajúcu 11,7% sledovanosť a až 24,5% podiel na trhu s celkovo 542-tisíc divákmi. Konkurenčná šou 2 na 1 na Markíze zaznamenala len 13% podiel.

Lídrom trhu bola Nemocnica aj v obchodne dôležitej cieľovej skupine a najviac diváčok mala vo vekovej kategórii 45 až 54 rokov s excelentnou 16% sledovanosťou. Celkovo pri ženách univerzálneho publika dosiahol seriál až 13,5% sledovanosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #Na hrane #seriál Nemocnica