Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude dráma pred oltárom? Svadba na prvý pohľad pokračuje s novým párom

Máme pre vás exkluzívny pohľad na druhú epizódu novej série Svadby na prvý pohľad? Koho čaká tentokrát svadba naslepo?

08.03.2022 07:00
svadba na prvý pohľad, Foto:
V utorok večer sa diváci Markízy môžu tešiť na premiérovú epizódu Svadby na prvý pohľad.
debata

Premiéra už tretej série nevyšla podľa predstáv Markízy. Utorkové nasadenie proti neporaziteľnej jojkárskej Nemocnici si vyžiadalo svoju daň. Obľúbený formát zinkansoval svoje najhoršie výsledky vôbec. Prvá epizóda tretej série Svadby na prvý pohľad „získala“ v cieľovke 12 – 54 iba 6,2% sledovanosť s podpriemerným trhovým podielom na úrovni 17,7%. Pri obrazovkách sedelo iba 287-tisíc divákov. Podarí sa zvrátiť sledovanosť vďaka druhej epizóde, ktorá bude mať premiéru už v utorok večer?

hbo max, hbo, Čítajte aj Televízne Slovensko sa definitívne mení! Súboj o každého diváka začína HBO Max

Kým prvý pár si okamžite padol do oka, ten druhý to bude mať také jednoznačné. Bude to kvôli kriminálnej minulosti „ženícha“? Ako bude reagovať nevesta, keď sa dozvie pravdu?

Krásna Karin a sexi Dušan už majú svadbu za sebou. Zdá sa, že ich očakávania boli naplnené a iskra medzi nimi preskočila doslova na prvý pohľad. Uvidíme teda, ako sa ich láske bude dariť na romantickej svadobnej ceste na Sri Lanke. Druhý pár, ktorý sa zoznámi tiež až pred oltárom je neistá motorkárka Jana a dobrácky poľnohospodár Jozef. Padne sympatickej Jane s jasnými predstavami o budúcom partnerovi usmievavý Jozef do oka?

svadba na prvý pohľad, Čítajte aj Šok pre Markízu: Niekdajší svadobný hit udupala Jojka, Bez servítky s novým rekordom

Kto je nový svadobný pár?

Jana, 27 rokov, pochádza z Lúky nad Váhom, pracuje ako účtovníčka a zároveň na vysokej škole študuje odbor Ľudské zdroje v Bratislave. Nemá veľa vzťahových skúseností. Býva s rodičmi. Cvičí jogu, jazdí na motorke, má rada turistiku, otužovanie. Je trochu hanblivá extrovertka, precízna, dochvíľna, občas neistá. Niektorí jej priatelia si o nej myslia, že je urážlivá a náladová. Hľadá osobnostne a emocionálne stabilného partnera.

Jozef, 31 rokov, býva v Zemianskych Sadoch, pracuje v rodinnej firme, ktorá sa venuje pestovaniu obilnín a kukurice, s otcom spravujú 200 hektárové polia. Jozef bol obvinený z kriminálneho deliktu, ale súd ho oslobodil. Je veľmi pracovitý, starostlivý a niekedy až veľmi zhovorčivý. Kvôli farmárčeniu nemá veľa voľného času na koníčky, tak rád opravuje stroje, robí údržbu na svojom super modernom traktore, rád jazdí na štvorkolkach. Pre svoju nastávajúcu túži postaviť rodinný dom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Svadba na prvý pohľad