Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízne Slovensko sa definitívne mení! Súboj o každého diváka začína HBO Max

Po viacerých odkladoch nastáva pre slovenský mediálny trh historická udalosť. Prichádza svetová streamovacia platforma. A čoskoro pribudnú ďalšie.

08.03.2022 07:00
hbo max, hbo, Foto:
Veľký deň pre televíznych nadšencov je tu! Na Slovensku štartuje streamovacia platforma HBO Max.
debata (4)
Duna Chalamet Čítajte aj Vieme, čím odštartuje HBO Max na Slovensku! Valia sa sem filmové hity...

Práve 8. marca odišla streamovacia platforma HBO GO, ktorá dlhoročne úspešne pôsobila na Slovensku, do minulosti. Nahradila ju väčšia, pestrejšia služba HBO Max. A Slováci sa môžu tešiť na nový level televíznej zábavy. HBO Max prvýkrát prinesie obľúbené tituly štúdií Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals a ďalších na jednej platforme. Najnovšie filmy od Warner Bros. budú dostupné na HBO Max už 45 dní po ich premiére v kinách, a to bez nutnosti čokoľvek doplácať. Medzi filmami spoločnosti Warner Bros., na ktoré sa môžeme tešiť, budú napríklad Matrix Resurrections, Duna, Space Jam Nová legenda, The Suicide Squad: Samovražedná misia alebo Tom a Jerry.

svadba na prvý pohľad, Čítajte aj Bude dráma pred oltárom? Svadba na prvý pohľad pokračuje s novým párom

Navyše spoločnosti Sony Pictures Television a WarnerMedia oznámili, že rozširujú dohodu o distribúcii obsahu na krajiny strednej a východnej Európy, vďaka čomu budú na kanáloch HBO aj streamovacej platforme HBO Max v tomto regióne exkluzívne uvedené pripravované filmy spoločnosti Sony Pictures Entertainment.

batman, the batman, Čítajte aj Temný, bezútešný, znepokojivý a najmä originálny! Nový Batman je odsúdený na úspech

Na zozname týchto filmov sú niektoré z najväčších a najočakávanejších filmových hitov súčasnosti od spoločnosti Sony Pictures Entertainment, napríklad Venom 2: Carnage prichádza, Krotitelia duchov: Dedičstvo, Uncharted, Morbius a Spider-Man: Bez domova, ktorý do kín dorazil v decembri minulého roka, keď za úvodný víkend celosvetovo utŕžil 587,2 milióna dolárov, čím zaznamenal tretí najúspešnejší otvárací víkend vo filmovej histórii. Doteraz najnovší Spider-Man zarobil 1,8 miliardy dolárov.

Z tejto skupiny filmov spomeňme sériu filmov Hotel Transylvánia, ďalej snímky Králik Peter a Králik Peter na úteku, Spider-Man: Návrat domov, Spider-Man: Paralelné svety, Amazing Spider-Man a Amazing Spider-Man 2 a Jumanji: Vitajte v džungli.

bridgerton, Čítajte aj Seriálový marec: Vracajú sa hity ako Bridgerton alebo Picard. A to nie je všetko!

Ďalej môžete očakávať kritikmi uznávané snímky, ako sú Šťastné a veselé, Galéria zlomených sŕdc, Monster Hunter a Otec a tiež nespočetné množstvo titulov z najobľúbenejších sérií z dielne Sony Pictures Entertainment.

K dispozícii budú aj nové seriály z pôvodnej tvorby Max Originals – Stanica 11 (Station Eleven), Sexuálny život vysokoškoláčok (Sex Lives of College Girls) a Peacemaker. Z európskej produkcie Max Originals sa na platforme objaví Dafne a spol. (Todo Lo Otro), Kamikaze, Ruxx. Núdza nebude ani o zábavné reality show, ako je Amy v očakávaní (Expecting Amy), Amerika hľadá striptéra (Finding Magic Mike), Ostrov frajerov (FBoy Island) a Selena varí so šéfkuchármi (Selena + Chef) alebo unscripted show Spolu & Hladní. Medzi programami pre deti nebudú chýbať seriály Mladí Titáni do toho!, Gumballov úžasný svet, kultové animované rozprávky Looney Tunes a riekanky CoComelon.

A to nie je všetko! Už v lete na Slovensku odštartuje jedna z najväčších streamovacích služieb na svete – Disney+. Na svoj vstup na náš trh čakajú Discovery+ a Skyshowtime, tie diváci môžu takisto očakávať ešte tento rok.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Go #HBO Max #televízna sezóna 2021/2022