Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vojna na Ukrajine: RTVS po spustení spravodajskej stanice chystá ďalšie formáty

Aktuálnej situácii na Ukrajine sa budú venovať aj diskusné relácie na Dvojke. Rusko-ukrajinskému konfliktu sa budú venovať relácie Večera s Havranom, Silná zostava a Experiment.

01.03.2022 13:43
silná zostava, veronika cifrová, ostrihoňová, Foto:
RTVS rozširuje informovanie o vojne na Ukrajine, pridávajú sa diskusné relácie na Dvojke.
debata

Už v utorok 1. marca o 22:10 odvysiela Dvojka premiérovú epizódu diskusnej relácie Večera s Havranom. Novinár Peter Tkačenko, ekonóm Ivan Mikloš a reportér Tomáš Forró budú s moderátorom Michalom Havranom diskutovať o konflikte na Ukrajine. Budú sa snažiť nájsť odpovede aj na otázky o čo ide Vladimírovi Putinovi, čo hrozí Slovensku a ako môže tento konflikt skončiť.

SLEDUJTE OVERENÉ ONLINE SPRAVODAJSTVO NA PRAVDA.SK: Na Kyjev sa valí kolóna s dĺžkou až 64 km, Putin nasadil 120-tisíc mužov

Vo štvrtok 3. marca o 21:55 na Dvojke bude vojna na Ukrajine témou relácie Silná zostava. Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová privíta v štúdiu bývalú diplomatku a veľvyslankyňu Magdu Vášáryovú, historičku Marínu Závackú, Ukrajinku Annu žijúcu na Slovensku a tiež Rusku Juliu, ktorá taktiež žije na Slovensku. V diskusii sa budú rozprávať o tom, že vojnu vedie politik a nie celý národ a je potrebné odsúdiť vojnu, ale nie Rusov. O strachu a informačnom chaose, ale tiež o tom, ako môžu podať pomocnú ruku bežní ľudia, občania Slovenska.

rtvs, 24, :24, Čítajte aj RTVS reaguje na vojnu Ukrajine: Archívnu Trojku premení na spravodajskú stanicu

V pondelok 7. marca o 21:40 na Dvojke privíta moderátor Gregor Mareš v relácii Experiment ukrajinských vedcov, ktorí pôsobia na Slovensku.

V mimoriadnej situácii súvisiacej s vojnou na Ukrajine sa RTVS rozhodla podstatne rozšíriť aj vysielanie spravodajstva, aby občania Slovenska dostávali počas celého dňa aktuálne a overené informácie.

RTVS operatívne zmenila vysielaciu štruktúru televízneho okruhu Trojka a dočasne nahradila program spravodajsko-publicistickými informáciami v nepretržitom 24-hodinovom vysielaní. Vysielanie :24 od pondelka 28. februára ponúka divákom plnohodnotné celodenné spravodajské pokrývanie tém z domova i zo sveta, doplnené o publicistické, dokumentárne, vzdelávacie, diskusné a iné relácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #vojna na Ukrajine