Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Návrat po piatich rokoch! Štartuje Let's Dance, toto musíte vedieť o novej sérii

A je to tu! Televízia Markíza už v nedeľu večer spustí vysielanie siedmej série tanečnej ťažiskovej šou tejto jari. Let's Dance sa vracia po dlhej, až päťročnej pauze.

06.03.2022 07:00
lets dance, Foto:
Siedma séria Let´s Dance plná zmien štartuje už 6. marca na Markíze.
debata (4)

Let's Dance čaká tento rok viacero kreatívnych zmien, aby si diváci šou ešte viac užili. Viac párov na parkete, nové moderátorské duo, originálne zloženie poroty!

svadba na prvý pohľad, Čítajte aj Šok pre Markízu: Niekdajší svadobný hit udupala Jojka, Bez servítky s novým rekordom

„Let's Dance je výnimočná šou a roky patrí k najobľúbenejším televíznym programom nielen na Slovensku, ale aj vo svete. V siedmej sérii bude súťažiť veľmi silná zostava účinkujúcich, doterajšie reakcie divákov po ich zverejnení sú mimoriadne pozitívne. Navyše, hodnotení budú naozaj skvelou porotou, programom bude sprevádzať úplne nová moderátorská dvojica a opäť sme si pre divákov pripravili niekoľko ďalších noviniek a prekvapení, ktoré sa budú odkrývať počas priebehu šou,“ povedal Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

batman, the batman, Čítajte aj Temný, bezútešný, znepokojivý a najmä originálny! Nový Batman je odsúdený na úspech

O titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu zabojuje počas 10-tich priamych prenosov celkovo 11 tanečných párov zložených zo známych osobností a profesionálnych tanečníc a tanečníkov – talentovaný herec a model Adam Bardy s tanečnou partnerkou Dominikou Roškovou, súťažiaca z reality šou Love Island Viktoria Niang alias Aicha s tanečným partnerom Fabiom Belluccim, najlepší slovenský MMA zápasník Attila Végh s Eliškou Lenčešovou, bývalá profesionálna tenistka Dominika Cibulková s Róbertom Pavlíkom, komik František Košarišťan alias Fero Joke s Vanesou Indrovou, moderátor politickej diskusnej relácie Na telo Michal Kovačič so Simonou Brecíkovou, obľúbené herečky Diana Mórová s Marekom Burešom, Kristína Svarinská s Marekom Kličom a Zuzana Kubovčíková Šebová s Vilémom Šírom, ako aj populárni herci Ján Koleník s Vandou Polákovou a Marek Fašiang s Adrianou Maškovou.

Duna Chalamet Čítajte aj Vieme, čím odštartuje HBO Max na Slovensku! Valia sa sem filmové hity...
Siedma séria Let´s Dance je tu! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Adam Bardy a Dominika Rošková v siedmej sérii...

Vystúpenia bude hodnotiť odborná porota v zložení Tatiana Drexler, Adela Vinczeová a Ján Ďurovčík, ku ktorým sa pripojí veľká hviezda zo zahraničia. Štvrtým porotcom Let's Dance bude Jorge González, kubánsky choreograf a model žijúci v Nemecku, ktorý tam patrí medzi najpopulárnejšie osobnosti šoubiznisu. Jorge ako 17-ročný odišiel z Kuby na Slovensko a na Univerzite Komenského vyštudoval odbor rádioekológia.

Priamymi prenosmi budú divákov premiérovo sprevádzať tvár spravodajstva TV Markíza Viktor Vincze a nádejná mladá herečka a moderátorka Martina Zábranská, ktorej hlas znie pod prezývkou Maca pravidelne aj z rozhlasového é­teru.

lets dance, Čítajte aj Jar na Markíze: Ďalšie zmeny vo vysielaní prinesú premiérový program

„Je to pre mňa veľká vec, dostať sa z rádia na televíznu obrazovku a rovno do takej veľkolepej šou, akou je Let's Dance. Som šťastná a vďačná za túto príležitosť, ale čím viac sa to blíži, tým väčší mám rešpekt. Z pozície moderátorky ide o môj prvý veľký projekt, ešte k tomu naživo, takže je to obrovská výzva. Tak dúfam, že to zvládnem a teším sa na všetko, čo príde. Obzvlášť sa teším na spoluprácu s Viktorom, ktorý má veľmi dobrú energiu a myslím si, že nám to aj na kastingu spolu pekne sadlo,“ zhodnotila Maca.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let´s Dance #televízna sezóna 2021/2022