Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vojna na Ukrajine: Televízie zmenili program, Čaputová a Herer vystúpili s prejavmi

Slovenské televízie v minulých dňoch vyslali reportérov na Ukrajinu, tí teraz prinášajú autentický pohľad na začiatok vojny u našich východných susedov.

24.02.2022 16:43
čaputová, zuzana čaputová, Foto:
Prezidentka SR Zuzana Čaputová vo štvrtok prednesie príhovor k národu, televízie ho prinesú naživo.
debata

SLEDUJTE DIANIE NA UKRAJINE V ONLINE ČLÁNKU: Rusko útočí na Ukrajinu z východu, Krymu i Bieloruska

Televízia JOJ

Televízia JOJ mimoriadnym udalostiam venovala už Ranné noviny TV JOJ, ďalšie spravodajské bloky budú prispôsobené tejto situácii a dostanú mimoriadny formát. Do vysielania sa aktuálne chystajú špeciálne Noviny o 12, téme sa budú venovať aj v Novinách o 17 a aj v Krimi. Všetky informácie o vojnovom konflikte budú zhrnuté aj v hlavnej večernej spravodajskej relácii.

Zuzana Čaputová, Eduard Heger, Bezpečnostná rada Čítajte aj Na Slovensko zrejme prídu spojenci. Zatiaľ sa nevie, kedy

V súvislosti s aktuálnymi udalosťami na Ukrajine pripravujeme dnes mimoriadne vysielanie v našich spravodajských reláciách Noviny o 12, Noviny o 17, Krimi a tiež Noviny TV JOJ. Noviny o 12 budú mimoriadne predĺžené, reláciu Topstar dnes neodvysielame. Ranné noviny boli dnes takmer celé venované Ukrajine. Situáciu intenzívne sledujeme a v našom spravodajstve budeme na jej vývoj aktuálne reagovať, hovorí televízia JOJ v oficiálnom stanovisku.

Miroslav Čaplovič, nová Čítajte aj Zrkadlo Putinovej vojny

Relácia Na hrane sa bude vo štvrtok špeciálne venovať Ukrajine. Ponúkneme aj výsledky prieskumu o obavách Slovákov z vojny. Dnešným hosťom bude minister zahraničných vecí Ivan Korčok (nominant SaS).

Rusko útočí na Ukrajinu Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Dym stúpa neďaleko armádnej budovy po...

Televízia Markíza

Už od 6:00 Markíza dianie kontinuálne spravodajsky pokrývala v monotematickom vydaní relácie Teleráno s moderátormi Kvetou Horváthovou a Tomášom Juríčkom, ktoré sa operatívne v celej dĺžke venovalo tejto téme. Na Teleráno nadviazalo prvé vydanie Mimoriadnych Televíznych novín s moderátorkou Danicou Nejedlou, ktoré trvali takmer do 10:00.

Zuzana Čaputová, Eduard Heger, Bezpečnostná rada Čítajte aj Na Slovensko zrejme prídu spojenci. Zatiaľ sa nevie, kedy

Ďalšie vydania Mimoriadnych Televíznych novín s moderátorkou Danicou Nejedlou sú naplánované do vysielania o 11:55 a 15:00, pričom téma bude rezonovať aj v štandardných Prvých Televíznych novinách o 17:00 a Televíznych novinách o 19:00. Z vysielania vo štvrtok vypadáva relácia Reflex, pôvodne plánovaná na 17:25, ktorú nahradia predĺžené Prvé Televízne noviny.

Milan Kňažko, herec a politik Čítajte aj Ako na dianie na Ukrajine reagujú Kňažko, Hrycová či Feldek?

O 20:30 odvysiela Markíza namiesto pôvodne plánovanej Chart Show ďalšie Mimoriadne Televízne noviny s moderátorkou Zlaticou Švajdovou Puškárovou, ktoré potrvajú približne do 22:00. Priamo v ukrajinskom meste Mariupoľ sa aktuálne nachádzajú reportér Viktor Serebryakov a kameraman Matej Džadoň.

rtvs, správy rtvs, Čítajte aj Zmeny v RTVS: Chuguryan sa vzdal funkcie šéfa spravodajstva a publicistiky

RTVS

RTVS upravuje večerné vysielanie v súvislosti s aktuálnou situáciou na Ukrajine. V rámci hlavného večerného spravodajského bloku pripravila Mimoriadne spravodajstvo, ktoré bude vysielať minimálne do 20:40 a divákom ponúkne aj mimoriadne príhovory prezidentky SR Zuzany Čaputovej a predsedu vlády SR Eduarda Hegera.

Oba príhovory odvysiela RTVS aj v Rádiu Slovensko v rámci spravodajského bloku po 19:00 a na webe rtvs.sk a facebookovom profile Správy RTVS. Na základe vývoja situácie je RTVS pripravená zaradiť do vysielania aj ďalšie mimoriadne spravodajské bloky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #TV Markíza #vojna na Ukrajine