Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Divácke ťaháky RTVS: Priznanie, zábavné relácie, šport, ale aj Trochu inak s Adelou

Verejnoprávne stanice už tradične pútajú pozornosť publika počas víkendových dní, keď ponúkajú premiérovú zábavu.

18.02.2022 07:00
Adela Vinczeová, trochu inak, Foto:
Výborne sa darí talk-šou Trochu inak na Dvojke.
debata
Vincent Navrátil, Čítajte aj Markíza vyrukovala s poriadnym prekvapením! Prichádza neohlásený seriál...

V piatok večer prilákala divákov k obrazovkám Jednotky obľúbená šou Milujem Slovensko. Pozrelo si ju až 427-tisíc divákov pri trhovom podiele 19,2% v cieľovej skupine 12+ a šou dominovala aj v komerčnej cieľovej skupine (podiel na trhu 15,3%) a stala sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa.

V piatok podvečer odštartovala na Jednotke aj nová šou Duel šampiónov, ktorú si nenechalo ujsť 343-tisíc divákov pri trhovom podiele 20% a v danom čase bola najsledovanejšou reláciou. Na Dvojke si najviac divákov pozrelo talk-šou Trochu inak s Adelou (105-tisíc, podiel na trhu 6,6 %).

let´s dance, lets dance, Čítajte aj Posledné detaily o Let's Dance sú odhalené! Títo profíci naučia hviezdy tancovať

V sobotu sa diváckej priazni tešila súťažno-zábavná šou Záhady tela (424-tisíc, podiel na trhu 18,8%), ktorá sa taktiež stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa. Diváci si nenechali ujsť ani talk-šou Neskoro večer (329-tisíc, podiel na trhu 16,6%) a podvečerný Duel šampiónov (259-tisíc, podiel 15,6%) pričom obe relácie boli v danom čase lídrami v sledovanosti.

david boreanaz, seal team, Čítajte aj Booth z Kostí slávi úspech s iným seriálom! Návrat kultovej kriminálky v nedohľadne

Šiesta epizóda seriálu Priznanie prilákala v nedeľu večer k televíznym obrazovkám Jednotky 492-tisíc divákov pri trhovom podiele 20,7% v cieľovej skupine 12+. Seriál si drží pozíciu lídra a stal sa opäť najsledovanejším nespravodajským programom dňa. V nedeľu na poludnie lákala divákov k televíznym obrazovkám aj diskusná relácia O 5 minút 12 na Jednotke. Sledovalo ju až 421-tisíc ľudí pri trhovom podiele 27,6% v cieľovej skupine 12+ a v danom čase bola taktiež jednotkou v sledovanosti.

Vysielanie Priznania sa tak prehuplo do svojej druhej polovice, finále je naplánované na nedeľu, 13. marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #sledovanosť #seriál Priznanie