Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza odhalila kompletné obsadenie Let's Dance! Táto hviezdna zostava smeruje na parket

Televízia Markíza rozhodne prekvapila a tvorcovia nič nenechávajú na náhodu. Siedma séria tanečnej šou láka na bombastickú zostavu účinkujúcich.

27.01.2022 09:30
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance sa po piatich rokoch vracia na obrazovky!
debata (9)

Tvorcovia vyložili karty na stôl! Kým v minulých dňoch nedočkaví diváci dostávali len kusé informácie, teraz je známe kompletné obsadenie pripravovanej série. Let's Dance sa nevyhne inováciám. Moderátorom šou bude Viktor Vincze. Do poroty zasadne Adela Vinczeová, vráti sa kat Ján Ďurovčík a nebude chýbať ani obľúbená porotkyňa Tatiana Drexler.

Novinky kina  2 Čítajte aj Filmové premiéry: Matrix konečne na veľkých plátnach, animák Spievaj 2 aj provokatívna dráma o mníške

K už avizovanej Dominike Cibulkovej sa pridávajú ďalšie mená! Vyzerá to tak, že tohtoročná séria chce divákov naozaj očariť a vo veľkom prilákať k obrazovkám. Markíze sa podarilo uloviť naozaj veľké mená slovenského šoubiznisu, ktoré budú bojovať o titul kráľa, respektíve kráľovnej tanečného parketu.

K Cibulkovej sa pripojí Zuzana Kubovčíková Šebová, Diana Mórová, Kristína Svarinská a hviezdička z reality šou Love Island Aicha.

priznanie, angelika sbouli, Čítajte aj Slováci húfne sadajú k televízorom! RTVS má v talóne nový seriálový hit

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2021/2022